JLP / Maciel-Juliano/X17online
NE ŽALI ZBOG SVOJIH ODLUKA

Uživam u menopauzi

Popularna glumica, koja je u ožujku odstranila jajnike i jajovode i time ušla u ranu menopauzu, za australski Daily Telegraph rekla je kako za nju to uopće nije bilo traumatično iskustvo. Štoviše, Angelina Jolie kaže kako se u menpauzi – osjeća odlično.

– Na svu sreću, preuranjeni ulazak u menopauzu za mene nije bio bolno iskustvo ni na koji način, tako da mogu reći da čak i uživam – započela je svoju priču Angelina koja je jajnike i jajovode preventivno odstranila jer je imala velike šanse da dobije rak jajnika, od kojeg je umrla i njena majka.

Glumica, koja je majka šestero djece, ispričala je kako se sada osjeća starije, te da nimalo ne žali za mladošću, već uživa u osjećaju sigurnosti i određenom miru koji nosi starija dob.

Osvrnula se i na svoju dvostruku masektomiju koju je napravila 2013. godine, također iz predostrožnosti, i rekla kako njene operacije, koje su izazvale oprečene reakcije u javnosti, nisu utjecale na njenu ženstvenost.

– Osjećam se ženstvenije nego ikad jer znam da sam učinila nešto veliko i važno za sebe i svoju obitelj. Moja djeca nikad neće moći reći da im je majka umrla od raka jajnika – zaključila je glumica koja s Bradom Pittom ima troje biološke i troje posvojene djece.

JLP

Foto: JLP

Linker
20. travanj 2024 15:36