PR
TAMNO NALIČJE LJUBAVI

VIDEO Leona Paraminski - nova uloga u hrvatsko-američkoj produkciji

Film Vanishing je kratkometražni igrani film nastao po motivima iz novele Anđela Jurkasa Nestajanje u kojem glavne uloge igraju Leona Paraminski i Jasna Bilušić.

To je prvi filmski uradak publicista Anđela Jurkasa za koji se nada da će slomiti barijere vezane za način izlaska domaćih filmova, glumaca, scenarista i redatelja u svijet.

Nestajanje” je portret tamnog naličja ljubavi. I posljedicama koje takva ljubav nosi. Intimistička priča dvoje, muškarca i žene koji se vole iznad života i smrti. Također je plodom avanture, suradnje s dvije predivne glumice i osobe kojih sam fan u njihovom profesionalnom dijelu te drug i prijatelj u privatnom životu – izjavio je Anđelo Jurkas o svom kratkometražnom filmu koji je rađen u američko-hrvatskoj koprodukciji.

Leonu Paraminski, koja trenutno gradi svoju glumačku karijeru u Americi, toliko je oduševio scenarij da je odmah pristala raditi na filmu.

– Priča se nadovezivala na spot ”Nestajanje” koji smo snimili ranije i koji mi se jako svidio kako je ispao. Anđela znam već nekoliko godina i smatram da je beskrajno talentiran i vrlo ga cijenim ne samo kao glazbenika, pisca i kritičara nego i kao čovjeka. I odmah smo skužili da imamo istu vibru. Iznenadio me svojim glumačkim talentom, bilo je užitak surađivati s njim – izjavila je poznata glumica i dodala kako joj je posebno drago što je ponovno mogla surađivati s Jasnom Bilušić, koja u filmu glumi njezinu stariju sestru.

Pogledajte trailer!

Linker
23. travanj 2024 23:32