SLATKO IŠČEKIVANJE

Vojvotkinja Catherine i princ William - beba stiže za mjesec dana

AFP/Cropix

Vojvotkinja od Cambridgea koja će za mjesec dana po drugi puta postati majka bila je glavna zvijezda na svečanosti zemalja Commonwealtha koja je održana u Westministerskoj opatiji i na koju je stigla u pratnji svog supruga, princa Williama.

Vojvotkinja Catherine je na najvećoj multikulturalnoj svečanosti koja se održava u Ujedinjenom Kraljevstvu održala i kratak govor, a okupljeno mnoštvo od oko dvoje tisuće ljudi s ovacijama ju je pozdravilo.

I političari i školarci u jednakoj mjeri obožavaju Vojvotkinju koje je blistala posebnim trudničkim sjajem u nježnom rozom izdanju i koja unatoč visokom stupnju trunoće i dalje obavlja sve svoje kraljevske dužnosti.

Omiljeni britanski kraljevski par svoje drugo dijete dobit će u travnju, a izvori bliski dvori otkrivaju da će mali princ George najvjerojatnije dobiti sestricu.

Iako je nedavno izašlo u javnost kako je princ Charles nezadovoljan jer premalo viđa svog unuka, te kako postoje trzavice između kraljevske i vojvotkinjine obitelji, Vojvotkinja se srdačno pozdravila sa svekrom i svekrvom, vojvotkinjom Camillom.

Pogledajte fotogaleriju!

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix