MODNA PRIČA

Zrinka Cvitešić muza je Matije Vuice

Naša poznata glumica koja u zadnje vrijeme postiže velike inozemne uspjehe gotovo uvijek nosi haljine naše poznate dizajnerice.

Zrinka Cvitešić i Matija Vuica i privatno su bliske, štoviše obje žene ističu kako su dobre prijateljice. Zato i ne čudi što je dizajnerica upravo Zrinku odabrala da joj pomogne ispričati njenu modnu priču:

– Stvarala sam ovu kolekciju kao putovanje od holivudskog glamura filmskih diva, koja se pretvara u glamuroznu etno priču hrvatske Posavine pa sve do dalekog Afganistana brišući granice kao na filmu. Starinski etno detalji, stari preko 100 godina u kombinaciji sa modernim čipkama i svilama daju sliku neke nove filmske princeze koju u kampanji dočarava predivna glumica Zrinka Cvitešić. Kombinirajući različite čipke u svoj vlastiti dizajn, nastale su haljine koje pričaju o ženi koja vječno traži put za posebnošću, začudnošću, ljepotom – rekla je Matija Vuica o svojoj novoj kolekciji koju će predstaviti na nadolazećem Schwarzkopf Cro A Porteru.

Ova modna manifestacija, 23. po redu, održat će se od 9. do 12. 04. 2014. u prostoru Jadran filma – Studio 2, a na njemu svoje kolekcije predstavljaju eminentna imena hrvatske modne scene.

Revija Matije Vuice na rasporedu je u petak, 11.4.2014.

Linker
25. travanj 2024 19:25