Zrinka Cvitešić - oproštaj na daskama zagrebačkog HNK prije odlaska u Ameriku

Pročitajte cijeli članak:

Povodom obilježavanja 120. obljetnice HNK u Zagrebu održan je glazbeno-scenski spektakl pod nazivom Teatru s ljubavlju kao posveta umjetnika kazališnoj kući.

Tenor Ivo Gamulin Gianni, članica Baleta Atina Tanović, baletni umjetnik i ravnatelj Baleta Leonard Jakovina te glumci Nikša Kušelj i Zrinka Cvitešić nastupili su na daskama zagrebačkoga HNK-a i na potpuno nov način interpretirali neke od najljepših ljubavnih pjesama svih vremena. U cjelovečernjem koncertu izvedene su svjetske i hrvatske uspješnice koje smo slušali tijekom posljednjih 120 godina u najslavnijim djelima scenske umjetnosti.

Zagreb, 070216. 
HNK.
Povodom obiljezavanja 120. obljetnice HNK u Zagrebu, tenor Ivo Gamulin Gianni, glumci Zrinka Cvitesic i Niksa Kuselj, clanica Baleta Atina Tanovic te baletni umjetnik i ravnatelj Baleta Leonard Jakovina nastupili su u glazbeno-scenskom spektaklu pod nazivom Teatru s ljubavlju.
Na fotografiji: Ivo Gamulin Gianni, Zrinka Cvitesic i Niksa Kuselj.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / EPH / CROPIX

FOTO: Srdjan Vrancic / EPH

Zrinka Cvitešić zablistala je na nastupu u bijeloj čipkastoj haljini, a nakon povratka u matično kazalište, Zrinka odlazi u Ameriku zajedno s dečkom Nikom Kranjčarom.

Niko je početkom veljače odradio ogledni trening za nogometni klub NY Cosmos, a u New York će s njim preseliti i Zrinka, koja će ondje snimiti svoj prvi film u američkoj produkciji – Lucky Accident Crash, redatelja i producenta Christophera Pedittoa.

Zrinka i Niko živjeli su u Londonu posljednje dvije godine, gdje je naša glumica postigla veliki uspjeh – za ulogu u predstavi Once na West Endu dobila je naprestižniju britansku kazališnu nagradu Laurence Olivier za najbolju glumicu u mjuziklu.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
19. travanj 2024 22:17