KAKAV USPJEH

Zrinka Cvitešić predstavljena kao nova internacionalna zvijezda

Američki tjednik Variety u novom broju predstavio je našu glumicu kao “internacionalnu zvijezdu koju trebate poznavati”.

Magazin kao početke Zrinke Cvitešić (34) navodi film Što je muškarac bez brkova iz 2005. i pobjedu u hrvatskoj verziji Plesa sa zvijezdama 2007., te posljednji uspjeh – onaj na West Endu gdje je dobila nagradu za najbolju debitanticu u mjuziklu Once.

Variety navodi kako naša glumica povremeno pjeva i na jazz festivalima, u klubovima i na televiziji, te da joj je njena sposobnost brzog učenja jezika osigurala mnoge uloge; tjednik navodi da Zrinka govori engleski, srpski, bosanski, te da trenutno uči španjolski – zbog uloge, naravno.

U članku o talentiranoj hrvatskoj glumici navodi se kako joj je nominacija za najbolju žensku ulogu na Europskim filmskim nagradama 2010. za ulogu u filmu Na putu Jasmile Žbanić otvorila vrata internacionalne karijere.

Variety je za Zrinku napisao kako posjeduje eleganciju Audrey Hepburn, a baš u takvom izdanju svojedobno je zasjala i na naslovnici GlorijeGLAM.

Linker
25. travanj 2024 22:09