Sipa/Cropix
ISKRENO O RODITELJSTVU

Zvijezde koje ne žele imati djecu

I dok je jedan dio poznatih i slavnih zaslužan za pravi baby boom Hollywooda, manji broj njih nema roditeljske ambicije i već davno su sami sa sobom raščistili tu važnu životnu odluku. Oni vole svoj dinamičan život i ne žele se odlučiti na takvu odgovornost: Cameron Diaz, Renee Zellweger i Kim Catrall samo su neke od poznatih zvijezda koje su se odlučile na život bez djece.

George Clooney (53)

– Oduvijek sam znao da očinstvo nije za mene. Odgajanje djece je velika obaveza i trebala bi biti prva na ljestvici prioriteta, a meni je prioritet posao – izjavio je svojedobno George.

US actor/cast member and director George Clooney poses for photographers during the premiere of 'The Monuments Men' in Paris, France, 12 February 2014./VILLARD_VILLA012/Credit:VILLARD/SIPA/1402122310
Sipa/Cropix / SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Cameron Diaz (41)

Cameron je u nekoliko navrata izjavila kako voli svoj život bez djece:

– Imam nevjerojatan život, koji ne bi bio toliko nevjerojatan da imam djecu. Svatko ima pravo na svoj odabir pa tako i ja – izjavila je vrckava glumica svojedobno za Parade magazine.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Renee Zellweger (45)

– Majčinstvo nikada nije bila moja ambicija. Ne planiram ništa u životu pa tako ni to. Ako se dogodi, odlično. Ako ne, nema veze – izjavila je glumica i dodala kako joj je u životu najvažnije da bude neovisna i samostalna.

Foto: Sipa/Cropix

Kim Catrall (57)

– Osjećam veliki pritisak okoline, ali znam kako nisam spremna za majčinstvo – napisala je Kim za Oprah.com te pojasnila kako joj uloga majke nikad nije bila privlačna.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Oprah Winfrey (60)

Slavna voditeljica možda je jedan od najpoznatijih slavnih osoba koja uvijek ističe svoje opredjeljenje kad je u pitanju majčinstvo i bez ustručavanja kaže kako nikada nije željela biti majka jer je to prevelika odgovornost na koju popularna voditeljica nije spremna.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Helen Mirren (69)

– Majčinstvo me ne zanima, to jednostavno nije moja sudbina – izjavila je popularna glumica koja kaže kako se tijekom života nadala da će postati majka, no to se nikada nije dogodilo. Kaže i kako se nikada nije obazirala na mišljenja i očekivanja drugih ljudi.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Linker
20. travanj 2024 06:01