Znaš li za totalnu Sport Vision rasprodaju na Zagrebačkom Velesajmu?

Od 12.1. nabavi obuću i odjeću iz Sport Vision ponude po nikad nižim cijenama

Na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 11A od petka 12.1. u 10 sati čeka te najveća rasprodaja sportskog asortimana. Nemoj propustiti najveću rasprodaju sportske obuće i odjeće po nikad nižim cijenama. Izaberi iz više od 50.000 artikala i pronađi sve što ti je potrebno.

Iskoristi priliku i na vrijeme posjeti rasprodaju na Velesajmu. Pronađi svoj broj omiljenog modela iz ponude poznatih svjetskih brandova kao što su Nike, Adidas, Under Armour, New Balance, Reebok, Champion, Umbro, Ellesse, Converse, Helly Hansen, Lotto, Slazenger, Lonsdale, Brugi, Icepeak, Action, Arena, Timberland, Kander, Cocomo, Athletic, Sergio Tacchini i Mizuno.

U ponudi obuće pronađi tenisice i čizme, a u ponudi odjeće, po niskim cijenama možeš pronaći jakne, trenirke, majice dugih i kratkih rukava, majice s kapuljačom, hlače i još mnogo toga.

Na rasprodaji se nalazi i velik dio dječjeg asortimana, pa je ovo odlična prilika za nabaviti sve za mališane. Osim toga, na rasprodaji možeš pronaći ruksake, role i ostalu opremu.

Za sve one koji se spremaju na skijanje, po niskim cijenama možeš nabaviti jakne, hlače, kape, šalove, rukavice i još mnogo toga.

Izaberi svoju kombinaciju, od petka 12.1. na Velesajmu. Sport Vision tamo je svaki dan od 10:00 do 19:00 sati. Vidimo se u paviljonu 11 A!

Za sve informacije i kako do paviljona 11A posjetite naš web.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:42