Pijenje čaja kao lifestyle

Danas sve češće možemo vidjeti čajeve kao glavne i najdraže oblike toplih ili hladnih napitaka. Odgovor na njihovu popularnost pronalazimo u legendi o njima samima. Naime, čajevi su uvijek nastali tako da je jednom caru ili redovniku u šalicu vruće vode upalo nekoliko listića biljke. Nakon što su kušali napitak osjećali su se sretno i smireno. Bez obzira na nekoliko verzija legendi o nastanku čaja, on danas zauzima važnu ulogu umirujućeg sredstva tijekom dana.

Ispijanje čaja danas je lifestyle. Šarene šalice, ugodno društvo, ugodna atmosfera i mir našega duha. Ipak, za određeni mir i rješavanje stresa nije dovoljan samo vanjski ugođaj, važne su i biljke koje ispijamo. Kamilica je poznata kao pomoć za sve, a znamo ju još odmalena kad nam je pomagala kod bolova u trbuhu i grčeva. Ono što je za nas važno je da ona smiruje i živce, tako se uz nju možete opuštati svaki dan nakon stresnog radnog dana. Svoju šalicu za oslobađanje stresa možete ispuniti čajem od mente koji ujedno liječi i sprječava nesanicu.

Kamilicu možete pronaći u Naturavita asortimanu u kojem dolazi sama i u kombinaciji s medom, a zeleni čaj koji je pogodan za koncentraciju, smirenje živaca dolazi u kombinaciji i s limunom i s đumbirom. Čaj od metvice smiruje i simptome PMS-a pa predlažemo da ga uvedete u svoj način života kako bi zadržali smirenost, a aroma omotači filter vrećica su tu za nezaboravan užitak. Naturavita čajevi poznati su po svojoj kvaliteti koja donosi aromu za pamćenje od pomno uzgojenog aromatičnog bilja. Njezina povijest i tradicija su dugi i svoje obožavatelje ima i izvan Hrvatske. Za svakog čajoljupca može se pronaći po nešto u njezinom asortimanu i ona je odličan izbor ukoliko se odlučite ili već vodite lifestyle u znaku čaja.

Linker
11. svibanj 2024 05:04