LJETNI HIT

Barbiecore na najjače: stolac i lampa u obliku srca

 ROYAL STRANGER
Zavirite u Barbienu kućicu opremljenu dizajnerskim namještajem i detaljima za dom portugalskog brenda Royal Stranger

Dok nestrpljivo očekujemo 20. srpnja, kada u hrvatska kina stiže "Barbie", najveći filmski hit ovog ljeta, barbiecore - trend inspiriran pričom o poznatoj Matellovoj lutkici već je zavladao svijetom. Modni časopisi puni su odjevnih kombinacija u ružičastoj, pastelno žutoj i ljubičastoj boji, a slijede ih dizajneri namještaja i detalja za dom.

image

Fotelja i toaletni stolić Grace, stolić i zidna lampa Queen Heart

ROYAL STRANGER

Među njima je portugalski brend Royal Stranger, u kojem su se dosjetili odlične ideje: složili su ružičastu scenografiju koja izgleda poput unutrašnjosti kućice za lutke i u nju stavili svoj namještaj u ružičastoj i žutoj boji. Naime, uz ružičastu, za barbiecore su karakteristični pastelni detalji, vibrantne boje i zanimljivi komadi tipični za 60-e.

Među stvarima koje su se našle u kućici su fotelja i toaletni stolić Grace, tepih, klupica i ogledalo Marshmallow te stolić i zidna lampa Queen Heart. Namještaj Royal Stranger se tako dobro uklopio da u kućici možemo zamisliti Margot Robbie kao Barbie i Ryana Reynoldsa kao Kena!

image

Tepih, klupica i ogledalo Marshmallow

ROYAL STRANGER

Inače, Royal Stranger je luksuzni brend ručno rađenog namještaja iz Portugala koji u svojim proizvodima često spaja umjetnost i dizajn. Komadi koje je predstavio savršeno uklapaju u barbiecore trend, a nisu kičasti i napadni pa se lako mogu uklopiti u razne tipove moderno uređenih interijera. Naime, kod barbiecora je najvažnije ne pretjerati, jer malo je onih koji žele da im se dom pretvori u Barbieland.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 10:53