USKORO

Ikea predstavila novu kolekciju namještaja u suradnji sa Swedish House Mafia

 IKEA
Gramofon Obegränsad neizbježno privlači pozornost svojom pojavom. Crn je, čvrst i minimalističkog dizajna

Počevši od listopada, IKEA će prodavati I gramofonE. To nije samo eksplozija iz prošlosti ili pokušaj oslanjanja na ponovno otkriće vinila od strane mlađe generacije. Proizvod je zapravo naslovni dio mnogo šire kolekcije koju je tvrtka razvila zajedno sa Swedish House Mafia. Nazvana Obegränsad, što na švedskom znači "neograničeno", nova serija uključuje 20 proizvoda (ili 23, uključujući različite veličine torbi, tepiha i krznenih papuča), a svi ciljaju na demografiju glazbenika, DJ-a i producenata koji imaju neograničen kreativni potencijal, ali ograničen proračun za postavljanje svog kućnog studija.

image
IKEA
image
IKEA
image
IKEA

Gramofon Obegränsad neizbježno privlači pozornost svojom pojavom. Crn je, čvrst i minimalističkog dizajna. Može se upariti s Ikea Eneby zvučnikom ili bilo kojim drugim zvučnikom preko RCA izlaza. Kolekcija uključuje korisne dodatke za ljubitelje vinila, a ne samo za glazbenike, kao što je nova potpuno crna polica u stilu Kallaxa za organiziranje kolekcije ploča, metalni stalak za ploče i crna torba za nošenje ploča.

image
IKEA

Radni stol Obegränsad još je jedan zanimljiv element nove serije. Ima dva nosača za monitorske zvučnike i ladicu za držanje tipkovnice. Dizajner Friso Wiersma i Swedish House Mafia također su uključili i druge dodatke i predmete koji uglavnom doprinose općem štihu studijskog okruženja, poput stolca, digitalnog sata s pozadinskim osvjetljenjem, zidne LED svjetiljke i, na kraju, ali ne manje važno, krznenih papuča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 11:34