NEMA STRESA

Što nam je potrebno nakon posla? Mirisni zagrljaj

 KRISTINKA ŠćAVINA/
Svijeće srpskog brenda Scent Sister unijet će dozu stila i elegancije u svaki prostor, a mogu biti prekrasan dar za zaljubljene

Jedan od omiljenih poklona za svaku prigodu je mirisna svijeća, a posljednje su nas oduševile one novog srpskog brenda Scent Sister. Izrađene su ručno od stopostotnog sojinog voska s pamučnim fitiljem i u svaki će prostor unijeti dozu stila i elegancije.

Svijeće Scent Sister dolaze u raznim oblicima, od silueta ženskog torza i minijaturne replike Mikelangelovog Davida do apstraktnih zavinutih linija. Najslađe su ipak one namijenjene zaljubljenima, koje na različite načine implementiraju uzorak srca.

Mirisne svijeće nezamjenjiv su dekorativni element u svakom domu, a osim što su lijepe, stvaraju ugodnu i toplu atmosferu finim mirisom koji se širi kroz prostor. Jednostavan su i priuštiv način za svakodnevno opuštanje, bilo sa ih stavite u dnevnu sobu, kupaonicu ili na noćni stolić u spavaćoj sobi.

Zaista nije potrebna nikakva posebna prilika da bi upalili mirisnu svijeću - ona može biti začin svakom kupanju u kadi, mali užitak dok predvečer čitate knjigu, družite se s prijateljima ili pijuckate čašu vina.

Scent Sister svijeće imaju različite mirise, od prirodnog mirisa sojinog voska koji podsjeća na med i mlijeko do lavande i bourbon vanilije. Koju god da odaberete, uživat ćete u mirisnom zagrljaju u vlastitom domu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 13:51