ISTRA

U prekrasnoj vili LaMaison održava se vikend retreat za potpuno opuštanje, pogledajte video ambijenta

 Hrvoje Serdar
Vilu okružuje veliki zeleni travnjak, dok se tik uz samu kuću smjestila zaštićena kamena terasa s bazenom i maslinama

U prekrasnoj ekskluzivnoj vili LaMaison u Istri, o kojoj smo nedavno pisali, uskoro se održava vikend retreate, koji nudi raznovrsne aktivnosti i koje će, kako najavljuju, doprinijeti podizanju energije vitalnosti i regeneraciji, ali pružiti svojim sudionicama i puno zabave i inspiracije.

image
L.G.

Organizatorica je Lea Gobo, wellness i feng shui savjetnica, strastvena zagovornica novog trenda wellness retreata u Istri. Njezina strast za stvaranjem iskustava koja ostavljaju trajni utisak čini je, kako kažu, vođom u ovom području, te njezina posvećenost osigurava da svaki retreat bude poseban i nezaboravan. Retreat postaje sve popularnija opcija, pružajući priliku za povezivanje na emocionalnoj i duhovnoj razini. Novi pristup druženju donosi dublje i značajnije trenutke.

POGLEDAJTE AMBIJENT:

Održat će se u prekrasnoj vili koja je rezultat ljubavi prema uređenju vlasnika, Andree i Matije Radovčić. Svaki kutak vile odražava njihovu predanost stvaranju ugodnog i elegantnog ambijenta. Sobe pružaju osjećaj luksuza i udobnosti usred prirode.

image
Hrvoje Serdar

Novi retreat Lee Gobo ove jeseni održat će se od 13. do 15. listopada. Imanje i kuća LaMaison završeni su nedavno, nakon nešto više od godinu dana gradnje, a prostor kuće zauzima 280 kvadrata, dok se vanjski dio rasprostire na 2500 kvadrata. Vilu okružuje veliki zeleni travnjak, dok se tik uz samu kuću smjestila zaštićena kamena terasa s bazenom i maslinama.

image

Lea Gobo

Hrana na retreatu, kako najavljuju, neće biti samo obrok, nego specijalno iskustvo. Chef Tea Gobo stvara nevjerojatne i raznovrsne zdrave okuse. Yoga Face Workout vodit će Jelena Orešković, za tonus mišića lica i manje bore. Na programu su ceremonija i zvukoterapija, odnosno duboko opuštanje uz zvuk kristalnih zdjela i kakao ceremoniju koja otvara srce. Uz svjesnost trenutka.

image
Hrvoje Serdar
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 01:59