PROFIL

Upoznajte Sunčanu Jozić Lučić koja stoji iza brenda All Around

Marame iz Samobora: novi suvenir hrvatskog dizajna. Funkcionalne su i namijenjene svima: muškarcima, ženama, djeci, ali i kućnim ljubimcima. S obzirom da je u izradi korištena ekokoža, mogu ih nositi i vegani

Sunčana Jozić Lučić, vlasnica kreativne agencije Gugabaga iz Samobora i dizajnerica mnogima omiljenog domaćeg brenda Fairytulle, kraj ljeta provodi finalizirajući svoj novi poslovni pothvat - brend marama imena All Around.

- Htjela sam tržištu ponuditi suvenir hrvatskog dizajna koji će biti funkcionalan i koji ćete moći staviti na sebe u svim prilikama. All Around marame namijenjene su za svakoga, a dizajnom se prilagođavaju muškoj, ženskoj i dječjoj verziji, pa čak i onoj za ljubimce - objašnjava Sunčana Jozić Lučić i dodaje kako njezine marame svojim sastavom prirodnog podrijetla istovremeno brinu o okolišu.

Pakirane su u crne poklon kutije koje su dovoljno praktične da stanu u svaku torbu. Dolaze u nekoliko linija te su odličan poklon za sve prilike, a personaliziranim dizajnom i logom pružaju široke mogućnosti za poslovne poklone

ODLIČAN POKLON

Tako su svi printevi rađeni ekološki prihvatljivim bojama na bazi vode i biorazgradivim tintama. Tehnologija koja se koristi za ispis je energetski učinkovita i omogućuje ispisivanje na zahtjev, bez ostataka koji se ne mogu dalje koristiti.

- Privjesnica od eko kože s logom samoj marami daje dodatnu estetsku vrijednost dok istovremeno služi kao funkcionalni dodatak pomoću kojeg se marama može svezati. All around marame pakirane su u prekrasne crne poklon kutije koje su dovoljno praktične da stanu u svaku torbu. Dolaze u nekoliko linija te su odličan poklon za sve prilike, a personaliziranim dizajnom i logom pružaju široke mogućnosti za poslovne poklone i B2B projekte - opisuje Sunčana Jozić Lučić.

Cijena marame je 250 kuna i može se kupiti preko interneta, kao i u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Visu

Valja napomenuti kako su marame izrađene od 100% certificiranog TENCEL-a.

- Vlakna TENCEL ™ Lyocell stekla su pohvalnu reputaciju za svoj ekološki odgovoran proces proizvodnje zatvorene petlje, koji pretvara drvnu pulpu u celulozna vlakna s visokom učinkovitošću resursa i malim utjecajem na okoliš. Ta vlakna pomažu u održavanju ravnoteže okoliša integriranjem u prirodni ciklus. Potrošači mogu biti sigurni da njihov modni izbor ne pridonosi nepovoljnom utjecaju na okoliš. TENCEL™ posjeduje jedinstvena fizikalna svojstva kao što je velika otpornost, odlično provođenje vlage, prozračnost i mekoća te udobnost u dodiru s kožom. Tkanine od ovog sastava su izdržljive kao poliester, a istovremeno meke poput svile i prozračne kao lan. Funkcionalna privjesnica napravljena je od ekokože pa su tako All around marame pogodne i za vegane - ističe.

SLATKI DETALJ

U sklopu ove linije marama postoji i nešto što se zove “artist line”, a zapravo je riječ o maramama koje će imati print hrvatskih umjetnika. Prva ilustratorica koja je taj zadatak već uspješno odradila je Branka Hollingsworth. Sunčana Jozić Lučić ističe kako ako se odlučite kupiti takvu maramu, u kutijici s njom doći će vam i kratka biografija autora ilustracije.

Cijena marame je 250 kn i za sada se mogu kupiti preko Facebook ili Instagram stranice tj. upitom na mail allaround@gugabaga te na sljedećim maloprodajnim mjestima: Cro memory shop, Zagreb, Galerija Link, Zagreb, Croatia in the Box, Rijeka i Nered, Vis.

U sklopu ove linije postoji i nešto što se zove “artist line”, a zapravo je riječ o maramama koje će imati print hrvatskih umjetnika. Prva ilustratorica koja je taj zadatak već uspješno odradila je Branka Hollingsworth

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 00:29