Milenijalci oprez!

‘You‘re Getting Old‘ - Društvena igra za milenijalce koja nas je oduševila na prvu! Nasmijat će vas do suza

 VANGO/
Ako ne volite gubiti, svakako pokušajte izbjeći igranje ove igre s mlađima - što će reći, kartice s pitanjima su točne i otkrivaju godine

Ako ste listajući Spotifyevu listu 100 najboljih pomislili: "Tko su ovi ljudi?", onda imamo sjajnu društvenu igru za vas. Kartaška igra simbolična imena "You‘re Getting Old" nasmijat će vas, ali i testirati vaše stavove o starenju i dopustiti vam da otkrijete je li krajnje vrijeme da se prepustite svim čarima koje ‘srednje godine‘ donose!

image
VANGO/

Igra je stvorena za milenijalce koji se ne boje šale na vlastiti račun, a koncipirana je tako da igrači koriste karte s dva pitanja, odnosno dvije izjave - Potvrdnim odgovorom na prvo pitanje potvrđujete status milenijalca i pomičete svoju figuru avokada na ploči, dok potvrdnim odgovorom na drugo pitanje dobivate priliku pomaknuti se mjesto unazad, odnosno ‘usporiti‘ starenje, koje potvrđujete spuštanjem avokada na ploči. Avokado je u igri ultimativni simbol generacije milenijalaca, a onaj igrač čiji avokado prvi dospije na vrh stupca - gubi.

image
VANGO/

Igra "You‘re Getting Old" dolazi s 300 kartica i 6 avokada za maksimalno 6 igrača. Pa, ako još uvijek tražite zabavnu društvenu igru koja će vas odvesti na putovanje kroz prošlost (i nepoznatu sadašnjost), predlažemo da okušate svoju sreću u ovoj sjajnoj igri koja je ujedno dobra prilika za druženje, zabavu i smijeh.

Više informacija potražite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 19:24