Toplo i ležerno, a opet drugačije

Kuglana, novo hit mjesto u Zagrebu za zabave sa stilom

Kuglana je toplo, ležerno, a opet moderno i drugačije mjesto u srcu Zagreba s predivnim vanjskim prostorom u šumi za sve one koji žele svoju malu zabavu proslaviti sa stilom i u prostoru gdje se sve kroji prema vašim željama.

Ako ste ikada našli u situaciji da trebate organizirati poslovni ili privatni event, djevojačku ili momačku zabavu, vjenčanje, zabavu u čast rođenja djeteta, krštenje, pričest, rođendan ili domjenak, sigurno znate da u Zagrebu donedavno nije bilo atraktivnih lokacija za sve nas koji razmišljamo malo drugačije i želimo svoj događaj u potpunosti prilagoditi vlastitim željama. Sve dok se prije dvije godine nije otvorila La Grma. Šarmantno mjesto na osami, u zaštićenom području park-šume Grmoščica, koje je u trenu postalo najpoželjnija lokacija za vjenčanja i druga vesela okupljanja.

Velika popularnost La Grme, ali i brojni zahtjevi posjetitelja za manjim, ali jednako atraktivnim prostorom potakla je tim La Grme da otvore Kuglanu, novo mjesto, tik uz La Grmu, koje je nešto manje i pristupačnije, a namijenjeno svima koji traže prostor za organizaciju zabave manjih kapaciteta. Bivša kuglana u kojoj se nekada kuglalo i jelo, sada može komotno primiti maksimalno 80 osoba u svoje dvije prostorije. Veća je površine 170 četvornih metara i manja ako se radi o manjem vjenčanju ili manjoj zabavi.

Arhitektica Barbara Adela Šečković iz tvrtke Adela Mese zaslužna za uređenje Kuglane, željela je postići toplo, ležerno, a opet moderno i drugačije mjesto s predivnim vanjskim prostorom u šumi za sve one koji žele svoj manji party proslaviti sa stilom, u čemu je i uspjela. Uređenje koje je trajalo gotov devet mjeseci zahtijevalo je velike radove kako bi se objekt doveo u red, ali s minimalnim intervencijama u samom interijeru. Detalji poput betonskih prozora unutar objekta, željezne rešetke na vanjskim drvenim prozorima i zidovi koji su bili bojeni više puta tijekom godina su zadržani kao i boje koje blijedo naviru, a daju prostoru dodatnu patinu i šarm, a na vama je da osmislite svoju priču iz snova i priredite zabavu o kojoj će svi još dugo pričati.

No, ako vam organizacija nije jača strana, uhodani tim vrsnih suradnika Kuglane je tu i može vam pomoći da vaša priča postane stvarna i upravo onakva kako ste je zamislili. Od cvijeća i zelenila do neizostavnih ukrasa vješti će suradnici učiniti sve za vas, a na vama je samo da dogovorite svoj termin zabave na vrijeme putem službene stranice Kuglane.

Foto: Kuglana

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 17:40