DIZAJNER OTKRIVA

Ova je boja najgori odabir za spavaću sobu: ‘Nju biraju samo sramežljive i nespretne osobe‘

 TikTok

Bilal Rehman, dizajner luksuznih interijera u SAD-u, otkrio je na društvenim mrežama tri boje koje pod svaku cijenu treba izbjegavati u spavaćoj sobi, istaknuvši kako jedna od njih vrišti kao ‘horse girl‘ - što je pojam koji se koristi za mlade, sramežljive i nespretne djevojke koje su "društveno neugodne".

Rehman je na TikToku objavio video u kojem pojašnjava da postoje tri boje u koje nikad ne bi obojio spavaću sobu, a to su žuta, naračasta i boja limete.

"Ako svi želite znati da ste ‘horse girl‘, žuta je savršena za vas", rekao je u šali, dok je za narančastu rekao da nije siguran zašto bi ta boja ‘ikad bila opcija‘.

"Narančasta unosi previše energije i svjetline u prostor koji je namijenjen za opuštanje na kraju dana", dodao je.

Rehman, čini se, nije ljubitelj ni boje limete jer je ona, kako je rekao, "najstresnija boja koju je u životu vidio".

"Iskreno, ta me boja samo tjera da osjetim ona svrbež, a to nije dobro za uspavljivanje", rekao je, dodajući kako se uz tu nijansu neće kreirati opuštajuća i seksi spavaća soba.

Video je u kratkom vremenu skupio preko 42.000 pregleda, s tim da su TikTokeri bili podijeljena mišljenja. Mnogi su se složili s njegovim mišljenjem, no bilo je i onih koji su priznali da su upravo to boje njihovih spavaćih soba i da ih vole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:02