HAVK Mladost
U svom elementu

Atrakcija u fontanama: Ledeno iznenađenje za zagrebačke vaterpoliste Mladosti

Iako je vaterpolistima voda prirodno okruženje, zbog svima poznatih razloga oko pandemije koronavirusa odlasci na bazene postali su im nemogući, zagrebačku Mladost zamijenili su fonatanama i prilično se iznenadili.

Neželjeno izbivanje iz bazena nije ostavilo posljedice na kondiciju Franka Lazića (22), Luke Bajića (20), Marina Dašića (22) i Tomislava Stipe Samardžića (19) iz zagrebačkog vaterpolskog kluba Mladost. Stasiti igrači aktualnog prvaka Regionalne lige i Kupa Hrvatske pokazali su to na snimanju nesvakidašnje pozivnice za prvu utakmicu pred publikom. Kako bi, naime, 24. lipnja na bazenu Mladosti bilo što više žena, atraktivni sportaši su se okupali pod mlazom zagrebačkih fontana - ni ne sluteći koliko je voda hladna.

- Zavarao nas je topli, proljetni dan pa smo se smjesta bacili u fontanu. Ubrzo smo se zaledili i istrčali van, tako da će nam ovo snimanje ostati u dubokom sjećanju - otkrio je Franko Lazić za Gloria Magazin.

HAVK Mladost

No, i to je bolje od kondicijskih treninga kod kuće preko Zooma i nestrpljivog iščekivanja kad će se opet moći u bazen na Savi te pozdraviti vjerne navijače koje su, osim atraktivnim fotografijama, počastili i besplatnim ulaznicama prve utakmice četvrtfinala doigravanja prvenstva Hrvatske protiv splitskog POŠK-a.

Vaterpolisti koji su večinu svog života proveli u bazenu i na treninzima jedva čekaju povratak u staru rutinu i staru formu.

Pročitajte i:

Uskrsne pisanice vaterpolista Mladosti ove godine posebno su emotivne: 'Nedostajat će mi roditelji'

Vaterpolisti Mladosti uskočili u neobične uloge i pokazali nam 'Zakaj vole Zagreb'

Nakon teškog režima, vaterpolisti zagrebačke Mladosti su spremni za novu sezonu

Dubrovačka umjetnica odlično spojila priču o gradu i vaterpolu

Linker
17. travanj 2024 03:24