Bernie Ecclestone sa suprugom Fabianom redovito posjećuje Jadran, uživali su prije nekoliko godina i na Hvaru, a Dubrovniku su već tradicionalno vjerni
 Damjan Tadić / Hanza Media
Velika obitelj

Bernie Ecclestone dobio sina u 90. godini: Ime dječaka je više nego simbolično

Šef Formule 1 Bernie Ecclestone, koji je obiteljski vezan i za našu zemlju, dobio je četvrto dijete, to mu je nakon tri kćeri prvi sin.

Bivši hrvatski zet Bernie Ecclestone u 90. godini postao je otac, to mu je četvrto dijete, koje je rodila njegova 46 godina mlađa supruga Fabiana Flosi. Dječaka su nazvali Ace, što u prijevodu znači As.

Kako pišu britanski mediji, porođaj je trajao tek 25 minuta. "Nazvali smo sina Ace, tako sam ponosan", rekao je Bernie za Blick. Ime inače potječe iz latinskog, a u tom jeziku znači "jedan" i "ekspert".

Lak porođaj

"Bilo je lako, porođaj je bio gotov za 25 minuta. Zahvaljujem Bogu", rekao je. Par je tijekom trudnoće Fabiane Flosi bio u samoizolaciji u svom domu u Sao Paulu.

Hvar 12.08.2019. / foto: Davor Matota / Bernie Ecclestone i supruga Fabiana Flosi (molim provjeriti)
Davor Matota
Bernie i Fabiana u posjetu Hvaru 2019.

Ne zna se je li Bernie prisustvovao porođaju budući da se prema nekim izvještajima nalazio u vlaku prema Spielbergu u Austriji, gdje će se održati utrka Formule 1 ovog vikenda.

Bernie ima tri kćeri, Deborah (65) koju mu je rodila prva žena Ivy Bamford te Tamaru (35) i Petru (31) koje je dobio u braku s hrvatskom manekenkom Slavicom Radić. Tri godine nakon razvoda od Slavice oženio je Fabianu.

Pročitajte i:

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Obitelj Ecclestone u velikom stilu uplovila u Hvar, Bernie se ne odvaja od 48 godina mlađe supruge

Osebujni milijarder postat će otac u 90. godini.

Ecclestone se u treću suprugu zaljubio na Jadranu

Ima milijarde na računu, ali i dalje 'ganja' sniženjaFabiana Flosi: Bernie se lijepo brine za mene

Linker
18. travanj 2024 22:29