Adele izgubila skoro 50 kilograma
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Od 'A' do 'B'

Dive kao blizanke! Adele odala počast Beyonce poput najveće obožavateljice: 'Hvala ti kraljice!'

Prekrasnu posvetu svojoj kolegici, britanska je pjevačica objavila povodom izlaska dugoiščekivanog vizualnog albuma kojim je Beyonce ponovno oduševila fanove.

U čast izdavanja novog Beyonceinog vizualnog albuma 'Black Is King', Adele je podijelila fotografiju na kojoj se vidi da gleda film u izdanju Disney+ kod kuće te pritom nosi vrlo sličnu odjeću kao i američka pjevačica.

Adele na svom Instagramu ne objavljuje često, ali kada to učini prouzrokuje pravu pomutnju među svojih 38 milijuna sljedbenika, a tako je bilo ovog puta.

Kao da nije sama osvojila sve glazbene nagrade koje postoje i pokorila svijet sa samo tri albuma, Adele se pred Beyonce pretvorila u pravu 'fan girl', odnosno najveću obožavateljicu.

Kao blizanke

Pozirala je ispred televizije, na kojoj je zaustavila kadar na kojem Beyonce nosi pripijeni kombinezon marke Marine Serre - smeđe boje ukrašen zlatnim polumjesecima.

Adele je uz crne tajice imala top koji je izgledao identično kao Beyoncein outfit. Izgled je upotpunila raspuštenom, valovitom kosom, koja je vidno narasla te posvijetlila.

Instagram / YouTube
Adele i Beyonce u sličnim outfitima

Osunčana Adele, s osmjehom od uha do uha, rukom pokazuje na veliki ekran te poručuje svojoj kolegici: "Hvala ti kraljice što se uvijek osjećamo voljeno kroz tvoju umjetnost".

Tako je Adele iskazala da je i ona, kao i mnogobrojni fanovi, jedva dočekala dugoiščekivani vizualni album - koji je inspiriran 'Kraljem Lavova', a Beyonce ga je posvetila svojim Afroameričkim korijenima i nepravdi u svijetu.

Pročitajte i:

Trenutak koji su fanovi čekali: Beyonce izbacila vizualni album inspiriran 'Kraljem lavova'

Kraljica opet iznenađuje: Beyonce najavila spektakularni 'filmski album' u suradnji s Disneyem

Sve je stalo: Glazbena industrija ovaj je utorak obojala u crno, pružaju podršku Afroamerikancima

Rihanna, Beyonce, Gaga i mnogi poznati poslali snažne poruke protiv rasizma: 'Ne mogu prijeći preko toga'

Adele ponovno izazvala pomutnju! Stara haljina pokazuje koliko je kilograma izgubila

Linker
18. travanj 2024 22:01