Petra i Tamara Ecclestone
 Instgram
Sretne vijesti

Dok njezin otac čeka dijete u devedesetoj, Petra Ecclestone rodila je djevojčicu

Bogata nasljednica rodila je svoje četvrto dijete još prošlog mjeseca, no tek sada je njezin zaručnik to obznanio na društvenim mrežama.

Dok je njezin otac Bernie Ecclestone, jedan od vodećih ljudi Formule 1, ovih dana objavio kako čeka svoje treće dijete, njegova kći 31-godišnja Petra je rodila. Bernijevoj mlađoj kćeri to je četvrto dijete, rodila je djevojčicu koju je dobila sa zaručnikom Samom Palmerom. I tako je već drugi put ova obitelj, usred pandemije koronavirusa s kojom se bori cijeli svijet, postala rasadnih dobrih i lijepih vijesti.

Ponosan otac

O dolasku na svijet djeteta obavijestio je otac, otkrivši kako je malena rođena prije nekoliko tjedana. "Dobio sam brojne poruke u kojima ste me pitali kada će se dijete roditi. Dobili smo prekrasnu curicu prije nekoliko tjedana. Hvala svima na lijepim željama. Majka i moja kćer su dobro. Tek treba vidjeti svijet, ali rekao sam joj da bude jednog dana, ako će se lijepo ponašati", napisao je na Instagramu ponosni Sam.

Petra je prvo troje djece dobila u braku s Jamesom Stuntom, brak je trajao šest godina, a u njemu su dobili kćer Laviniju i sinove Jamesa i Andrewa. Zaručnika Sama upoznala je prije dvije godine, ime novorođene djevojčice još nisu otkrili.

U obitelji Ecclestone to nije jedina sretna vijest, prije nekoliko dana Petrin i Tamarin otac Bernie objavio je kako će u 90. godini života postati otac sa svojom suprugom Fabianom Flosi.

Pročitajte i:

Linker
20. travanj 2024 17:18