Senka i Nenad Bjelica
 Damir Krajac / Hanza Media
Sretni bračni par

Najveća utjeha Nenada Bjelice! U suprugu Senku zaljubio se prije 25 godina - i to na prvi pogled

Senka Bjelica donedavnog je Dinamovog trenera upoznala preko najbolje prijateljice Snježane 1995. godine. Dvije godine kasnije ušli su u brak koji traje i danas.

Donedavni trener Dinama Nenad Bjelica ostat će u srcima navijača tog kluba zapisan zlatnim slovima. Vratio ih je na tribine, postigao povijesni uspjeh s klubom, a poštovanje zasluženo dobivao odasvud. Ne čudi onda što su navijači kluba bili ljuti kada je prije par dana odlučeno da Bjelica ode s trenerske klupe. Među onima koji su ga održali bio je i glumac Rene Bitorajac, inače strastveni navijač Dinama.

Ogorčeni Bitorajac dao podršku Bjelici

"Hvala za sve što si napravio za hrvatski nogomet, Dinamo i Zagreb. Vratio si nas na tribine, vratio nam ponos, prestao nas sramotiti, a znaš da se to ne smije! Šteta što se nismo mogli oprostiti s tobom s tribina da nas čuješ", napisao je Bitorajac između ostalog na Facebooku.

Misli su to mnogih navijača Dinama ovih dana, a ni samom Bjelici nije svejedno. Na Facebooku se zahvalio svim suradnicima koji su ga pratili tijekom avanture. Otad se ne oglašava i vjerojatno vrijeme provodi uz svoje najmilije. Da nije uspješan samo na travnjacima, govori činjenica da Bjelica već 25 godina ostaje vjeran jednoj ženi.

Ljubav Senke i Nenada Bjelice počela prije 25 godina

Senka i Nenad Bjelica upoznali su se davne 1995. godine, a upoznala ih je njezina najbolja prijateljica, a Nenadova sestra Snježana. Ljubav je odmah planula i nisu puno čekali do odluke da se vjenčaju, 1997. postali su bračni par, a Senka je svjesno ušla u brak koji će od nje zahtijevati stalne selidbe i prilagodbe. U braku su dobili i dva sina, a obiteljsko gnijezdo svili u Austriji.

Bjelica nikad nije skrivao da u njihovom domu upravo Senka vuče sve konce. Ona brine i za njegove selidbe i prilagodbe te mu je najveća podrška. A tu su i njihova dva sina, koja su izrasla u pametne i obrazovane mladiće. Zbog njih i njihovog obrazovanja Senka se nije sa suprugom doselila iz Austrije kada je Nenad dobio angažman u Dinamu, već je ostala tamo kako ne bi prekidala obrazovanje svojih sinova. Ipak, supružnici su se redovito posjećivali i uživali u trenucima koje su zadržali samo za sebe. Za razliku od mnogih, Senku javni život i eksponiranje nimalo se zanimaju pa živi samozatajno i bez ikakvih skandala.

Čitajte i:

Trener Dinama feštao uz suprugu Senku: Atraktivna crnka najveća mu je podrška

Sretne vijesti za Zorana Mamića! Prošle godine je postao djed, a iduće godine stiže mu prinova

Sandra Perković osmi put proglašena sportašicom godine: Nagradu primila u elegantnom crnom izdanju

Linker
19. travanj 2024 17:31