OConnor/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia
Obitelj jača nego ikad

Ni 'čovjek stijena' nije mu se uspio odhrvati: 'Volio bih da sam samo ja obolio, ovo je pravi udarac'

Poznati glumac, njegova supruga i njihove dvije djevojčice zarazili su se Covidom-19, kojeg su dobili od dobrih prijatelja. Nakon svega, Johnson je objavio da su djevojčice imale najmanje posljedica, a i da su sada svi dobro.

Glumac Dwayne Johnson (48) i cijela njegova uža obitelj bili su pozitivni na koronavirus, otkrio je popularni The Rock na svom Instagramu. U poduljem video obraćanju obožavateljima je u detalje objasnio kako je bolest utjecala na njegovu obitelj u protekla tri tjedna.

Njegova supruga Lauren Hashian, kao i njihove dvije kćerkice Jasmine (4) i Tiana (2) bili su pozitivni na Covid-19, sada su dobro, ali glumac i supruga malo su teže podnijeli bolest.

"Mogu reći da je ovo jedan od najvećih i najtežih izazova koji smo morali proći kao obitelj, kao i za mene osobno. A ja sam prošao svašta u životu. Pozitivan test na Covid-19 je mnogo drugačije od gadnih ozljeda, kad te izbace iz stana ili kad si u bankrotu, što mi se dogodilo više puta. Virus je drugačiji jer mi je najveći prioritet uvijek bio da zaštitim obitelj. Djecu i voljene", kazao je Johnson.

Zarazili se od prijatelja

Obitelj se virusom zarazila od obiteljskih prijatelja, koji su shrvani time što su nesvjesno proširili virus.

"Htio bih da sam samo ja bio pozitivan, ali nisam, nego i cijela moja obitelj, tako da je to bio jedan veliki udarac. Ali sam sretan što mogu reći da smo mi kao obitelj dobro. Sada smo već na izlazu, na drugoj strani. Više nismo zarazni i - hvala bogu - zdravi smo", objavio je glumac.

A put do zdravlja nije svima išao glatko, iako se su njegove kćeri vrlo brzo oporavile od virusa, on i Lauren imali su nešto teže iskustvo.

Djeca su dobro

"Stvarno smo zahvalni i blagoslovljeni jer smo svjesni da nije uvijek slučaj kao kod nas - da nakon Covida-19 budeš još jači i zdraviji. Neki od najboljih prijatelja izgubili su roditelje, voljene, ovaj virus je nevjerojatno neumoljiv, podmukao i ne prašta", kazao je The Rock.

"Naše curice, Jazzy i Tia, prvih nekoliko dana boljelo je grlo, ali osim toga vrlo su brzo odskočile i nastavile normalno živjeti kao sretna djeca koja trčkaraju uokolo i igraju se", opisao je kako su kćerkice dobro podnijele bolest.

Svoj video glumac je završio s nekim konkretnim prijedlozima i savjetima, poput onog da se ljudi nalaze samo s prijateljima kojima vjeruju, predlaže i testiranje na virus prije nego netko dođe u goste, zajedničku karantenu i obavezno nošenje maske.

Pročitajte i:

Karijeru je počeo sa sedam dolara u džepu, a danas je najplaćeniji holivudski glumac

Njegovo havajsko vjenčanje: Najplaćeniji glumac oženio se nakon 12 godina ljubavi

Glamur na plaži: Donosimo detalje o vjenčanici koja je sve ostavila bez daha

Linker
18. travanj 2024 17:23