RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Gotova ljubav

Novo normalno: Bivši Kardashianov zet dočekao rođendan s Kourtney, a onda prekinuo s djevojkom

Nakon što se rastao od bivše s kojom ima troje djece, Scott je ušao u vezu s mladom Sofiom, međutim, nakon gotovo tri godine definitvno su prekinuli.

Kada su krenule stroge mjere izolacije nagađalo se hoće li više parova prekinuti ili dobiti podmladak i sada se polako zbrajaju rezultati, a u timu onih koji su završili svoju ljubav je i Scott Disick (37). Bivši zet Kardashiana prekinuo je sa svojom mlađahnom djevojkom Sofiom Richie (21) nakon gotovo tri godine veze.

Američki mediji prvo su javili da je par uzeo pauzu, da bi se ispostavilo kako je pauza ipak definitivna. Glasine o prekidu potaknute su nakon što su Scotta primijetili da traži tretman 'nakon traume', dok se istovremeno Sofia zabavljala s prijateljima u Malibuu.

Rođendan s djecom i bivšom

Ubrzo nakon prekida Scott je podijelio sliku sebe uz bazen, "Malo vode nikad nije nekom naškodilo", napisao je na Instagramu.

Razlog za prekid je što se Scott vratio starom načinu života, a Sofiji je to dozlogrdilo. Karantenu su proveli odvojeno, što im nije bilo lako, a situaciju nije olakšala ni njegova bivša- "Kourtney joj nije olakšala, a takvo ponašanje ne možete tolerirati zauvijek", kazao je izvor.

Scott je nedavno proslavio svoj 37 rođendan bez Sofie, ali uz bivšu suprugu Kourtney Kardashian i njihovo troje djece Masona (10), Penelope (7) i Reigna (5).

Pročitajte i:

Linker
20. travanj 2024 06:13