Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
Sigurnost prva

Odgovorila im: Zvijezdu Teorije velikog praska napali zbog onog što bi svima trebalo biti normalno

Omiljena glumica iz jednako omiljene humoristične serije od kolovoza je ponovno na snimanjima, novog HBO-ovog serijala, i na setu, a i u privatnom životu iznimno pazi na svoju i sigurnost bližnjih, zbog toga se našla pod kritikom pojedinaca, kojima je objasnila zašto nosi zaštitnu masku i onda kada većina drugih to ne radi.

Glumica Kaley Cuoco (34) ozbiljno je shvatila važnost nošenja maske u doba pandemije koronavirusa koja hara svijetom i njezinim Sjedinjenim Američkim Državama. Zvijezda serije "Teorija velikog praska" podijelila je snimku svog novog omiljenog načina vježbanja.

"Moja najnovija opsesija tijekom Covid karantene! Sve što trebate je 20 minuta, uže za preskakanje i dobru glazbu!", napisala je Kaley uz video. Dok je energično preskakala uže u prostoru teretane, glumica je na licu imala zaštitnu masku.

I dok je dio komentara bio pun podrške i odobravanja, pa ju je jedan obožavatelj nazvao čak i "odličnim primjerom i uzorom" zbog korištenja maske - taj detalj nije baš najbolje 'sjeo' određenom broju pratitelja koji su požurili ostaviti negativne komentare ispod njene objave. Kritičari zbog prekrivanja lica za vrijeme vježbanja tvrdili su da je "nezdravo vježbati s maskom".

Kritičarima nije ostala dužna

No dežurnim dušobrižnicima, znanstvenicima amaterima i epidemiolozima entuzijastima Cuoco nije ostala dužna, oglasila se u komentarima.

Instagram Kaley Cuoco
Glumičin odgovor onima koji su je kritizirali zato što je nosila masku

"Za sve s komentarima oko maske. Nosim masku kad sam u zatvorenom prostoru među ljudima, što sam bila. Također nosim masku kad sam vani među ljudima. Štitim sebe i sve oko sebe", bez okolišanja je poručila glumica i zahvalila se onima koji na isti način 'igraju'.

Prošlog tjedna glumica je podijelila sliku sebe i kolegice iz nadolazećeg mini-serijala "The Flight Attendant", Zosie Mamet. Obje su imale maske ispod brade, a Kaley je objasnila kad i kako je fotografija nastala.

"Prijateljice koje dobivaju testove na Covid-19 svakih nekoliko dana, nose maske, poduzimaju neophodne mjere, slušaju pravila produkcije, peru ruke po cijeli dan... Ova je uslikano prije snimanja današnje scene u vrlo organiziranoj, karantenskoj okolini", objasnila je Cuoco. Dodala je i kako je ponosna na cijeli tim što su si međusobno omogućuju sigurno ozračje. Glumica se sa seta nove serije vratila u kolovozu.

Pročitajte i:

Kaley Cuoco nema dlake na jeziku: Bivši suprug upropastio mi je značenje riječi 'brak'

Zbogom slobodice... Dvije godine nakon vjenčanja, slavni supružnici napokon žive na istoj adresi

Penny iz 'Teorije velikog praska' prodaje ogromnu vilu čiji su ormari san snova

Zvijezda serije 'Teorija velikog praska' nosi kreaciju hrvatske dizajnerice

Linker
19. travanj 2024 18:31