Courtesy of MTV/ViacomCBS / Shutterstock Editorial / Profimedia
Sretno!

Ovo želimo gledati: Drew pokreće talk show u kojem će govoriti i o svom burnom životu

Omiljena američka glumica već godinu dana priprema svoj novi veliki projekt, riječ je o jednosatnoj emisiji koja će se emitirati svaki dan, a kako se približava datum premijere otkrila je što možemo očekivati.

Glumica Drew Barrymore (45) ima novi posao, postaje voditeljica novog dnevnog talk showa u kojem će, kako je obećala, iznijeti sva svoja životna iskustva.

Premijera "The Drew Barrymore Show" je idućeg ponedjeljka 14. rujna na postaji CBS. Glumica, poduzetnica i majka djevojčica Frankie (7) i Olive (6), najviše je uzbuđena jer u ovom poslu neće morati glumiti neki lik, nego će smjeti biti upravo ono što jest.

"Ali još uvijek se moram dokazati i volim to. Pristupam ovome kao učenik i to je dobar pristup za mene", kazala je glumica za People. Drew je od najranijeg djetinjstva bila u centru pozornosti, i kao dječja zvijezda u filmu E.T. pa sve do današnjih dana, njezino je odrastanje jako dobro dokumentirano u medijima. Nada se da će svoje životne lekcije moći dobro iskoristiti u emisiji, do određene granice, naravno.

Zna što je to 'previše informacija'

"Mnogo puta je moj život bio izložen bez da sam ja to odabrala, a mnoge stvari sam ja izložila potpuno svjesno. Mogu reći da sam pronašla savršenu granicu onoga što znači 'previše informacija'. Počela sam u ovoj industriji otkako sam bila u pelenama. S 13 sam već bila tužna ljudska priča. Tada sam se ponovno ustala. Udala sam se, razvela, i ponovno se ustala, u dobru i zlu. Imam dvije djevojčice koje su moj cijeli svemir", kazala je vječna američka slatkica Drew.

'Nikada ovo neću zvati svojom emisijom. To nije moja emisija', Drew ne želi da je zovu šeficom.

I doista, rijetko je koja zvijezda u svjetskim okvirima toliko dugo prisutna i dalje se spominje po dobrome. Drew je savladala sve zamke u koje upadnu djeca zvijezde, koje često s odrastanjem padnu u nemilost javnosti. Sada se glumica veseli povezivanju sa svojom publikom u sasvim novom svjetlu.

Bit će emisija s puno smijeha

"Mogu raditi stvari do kojih mi je stalo. Mogu dijeliti stvari koje su mi bitne. Mogu voditi razgovore koji su značajni i imaju uporište u stvarnosti. Mogu koristiti komediju i humor", kazala je glumica i objasnila da iako je humor do sada bio rezerviran za kasne emisije i 'Late night showove', ona će to sada promijeniti. "Želim tako započeti dan", objasnila je.

U jednoj stvari je pak odlučna - ne želi da je itko zove šeficom. "Nikada ovo neću zvati svojom emisijom. To nije moja emisija. Nikad ništa u životu nisam napravila sama. Ti si samo dijete koje sjedi na svojim snovima samo u svom prostoru i onda upoznaš nekoga. I odjednom zaiskri, zatim razgovaraš s nekim drugim i plamen se poveća. Tako se grade stvari. Ja sam samo jedan dio ovog velikog motora koji gradimo zajedno", pojasnila je Drew.


ČITAJTE I:

Nova kuća poznate glumice savršeno je mjesto za bijeg od gradske vreve: Okružena je zelenilom i ima pogled na more

Trenutak istine glumice: 'Stalno se kažnjavam, nikad se ne odmaram i nikad si ne kažem 'Dobro si to napravila''

Čini se da se ne planira vratiti: Cameron Diaz prvi put progovorila zašto je nestala s glumačke scene

Linker
24. travanj 2024 16:30