face to face / Face to Face / Profimedia
Neka joj je sa srećom

Pamela ne odustaje od ljubavi: Glumica je pronašla sreću uz tjelohranitelja koji joj pomaže oko kuće

Novopečeni par navodno zajedno provodi vrijeme tijekom cijele pandemije, a zvijezda legendarnog 'Baywatcha' je iznimno sretna.

Nikad nije kasno da prava ljubav pokuca na vrata i da joj otvorimo mogao bi biti moto Pamele Anderson (53) koja je, čini se, nakon nedavnih turbulencija i 12-dnevnog braka sada pronašla sreću. Pam ima novu ljubav, javlja People, glumica, bivša Playboyeva zečica i aktivistkinja hoda sa svojim tjelohraniteljem.

Gospodin Dan Hayhurst i Anderson zajedno su "već neko vrijeme", kazao je izvor. "Ona je vrlo sretna. Zajedno su proveli cijelu pandemiju. Ona je presretna, a on joj pomaže u popravku na kući na Vancouver Islandu", otkrio je izvor.

Vijesti o Pamelinoj novoj vezi došle su nekoliko mjeseci nakon što je objavljeno da je u veljači prekinula vezu s filmskim producentom Jonom Petersom (74). Tada se govorilo da su se producent i glumica vjenčali na tajnoj ceremoniji, a brak je navodno potrajao punih 12 dana.

Brojni brakovi, ali ne i taj 12-dnevni

Pamela je kasnije zanijekala da se ikad udala za Petersa. ''Nisam se udala, mislim da sam laka meta i podložan temelj za nagađanja i tračeve. Ljudi samo žive u strahu, ne znam o čemu se radi, ali strah je tu imao presudnu ulogu'', demantirala je zimus Pamela nagađanja o braku.

'Bio je to samo jedan mali slatki trenutak, koji je došao i otišao, ali vjenčanje se nije dogodilo, vjenčanje se nije dogodilo, vjenčanje se nije dogodilo'', tri puta je ponovila ova holivudska ikona.

Tom je prilikom izrazila želju da se barem još jednom želi udati. Pamela se prije nedefiniranog braka s filmskim producentom udavala čak četiri puta: za rokere Tommyja Leeja (57) i Kida Rocka (49), a s pokerašem Rickom Salamonom (51) vjenčala se i razvodila dva puta. Prije nego je počela izlaziti s Petersom, 2019. je prekinula turbulentnu dvogodišnju vezu s francuskim nogometašem Adilom Ramijem (34) kojeg je pozvala sociopatom, manipulatorom i čudovištem.

Pročitajte i:

Glumica porekla da se udala, a ovim je sve dodatno 'izula iz cipela': 'Strah je tu imao presudnu ulogu'

Dugo je trajalo: Pamela Anderson ostavila 22 godine starijeg supruga nakon samo 12 dana braka

Tajno vjenčanje Pamele Anderson: Nakon slomljenog srca, odlučila ući u brak s čovjekom koji ju je oduvijek štitio

Pamela Anderson je konačno progovorila o vezi s Julianom Assangeom

Ostavlja 19 godina mlađeg dečka: Odluka joj je slomila srce, no zna da će joj jednog dana zbog toga biti zahvalan

Linker
25. travanj 2024 17:43