Marija Pajić sa svojim partnerom objavila trudnoću
 Instagram / Marija Pajić
Divne vijest!

Poznata RTL-ovka čeka prvo dijete: 'A doktorica me zezala kako nema šanse da mi se to dogodi'

Novinarka i dizajnerica Marija Pajić sa svojim partnerom čeka prvo dijete. Prinova stiže u rujnu, priča nam Marija koja se nada da će se dotad situacija s epidemijom koronavirusa smiriti.

Novinarka RTL-a i dizajnerica Marija Pajić čeka prvo dijete! Sa svojim partnerom sretnu vijest podijelila je na društvenim mrežama, a za Gloria.hr otkrila je kako se osjeća, kako prolaze prvi mjeseci trudnoće, ali i boji li se epidemije koronavirusa s obzirom na svoje stanje. Trudnoća ju je, otkrila nam je, prilično iznenadila budući da je za nju saznala na redovnom ginekološkom pregledu.

On je sve znao

"Ponekad neke stvari u mom životu nalikuju filmu s vrlo zabavnim redateljem. Došla sam na regularni pregled kod svoje drage doktorice i sve ostalo je povijest. Prije toga zezala me da nema šanse da zatrudnim s obzirom na ubrzani životni tempo. Mjesec dana prije toga pala sam i s konja, jahala sam u šumi i na nas je naletio divlji konj. Nemoguće, ali istinito u mom slučaju. Ne znam kako, ali moj partner Antonio znao je da sam trudna, čovjek valjda ima šesto čulo", priča Marija ne skrivajući sreću zbog sretne vijest.

"Presretni smo, iako nemamo pojma što nas zapravo čeka! Znamo da neće biti kao do sada, kada smo svaki vikend bili u nekom drugom gradu. Pouzdamo se ipak u naše divne mame, bake i tete", smije se novinarka.

Obećala sam dečku da bez njega neću otvoriti kuvertu.

Spol djeteta ima u kuverti, no ne smije je otvoriti dok Antonio ne stigne s poslovnog puta. Dogovorili su se da će tu informaciju saznati zajedno. "To je najzabavniji dio, obećala sam dečku da bez njega neću otvoriti kuvertu, a s obzirom na to da je tri tjedna na poslovnom putovanju, mogu reći da je teško u tu kuvertu gledati. Držim se dogovora, tako je najpoštenije - to se zove karakter".


Bit ću debela i sretna

Mučnina, dodaje, nema, jedini ustupak koji je zbog trudnoće morala napraviti bio je prestanak vježbanja. "Malo mi je bilo na početku teško prestati vježbati, no dobila sam takve upute od doktorice. Taman sam imala opasnu pripremu za ovo ljeto i mislim da sam bila na dobrom putu! No, sad sam se pomorila s tim da ću biti debela i sretna", kroz smijeh dodaje Marija.

Čujem se svakodnevno sa svojim kolegama i kolegicama i pomažem koliko mogu, premda sa sigurne udaljenosti.

Dodaje da ničega nije do kraja svjesna, no prijateljice koje su prošle kroz trudnoću uvjeravaju je da će biti super mama. "Nekako mislim da ću biti stroga, no tješi me da je Antonio tu puno razumniji, pomazio me život s njim".

Poznata novinarka nastavlja raditi priloge za RTL Exkluziv, no ova teška vremena epidemije ipak provodi kod kuće. "Nadam se da će sve ovo brzo završiti i da ću u trudnoći napraviti još dobrih priča za Exkluziv jer osjećam da mogu i želim! Do tada sam našla odličnu aplikaciju za jogu, i dalje virtualno učim njemački zahvaljujući RTL-u tako da se svakako trudim napraviti nešto korisno za sebe. Najvažnije je da svi budemo odgovorni i slušamo upute jer drugačije ne ide", zaključila je šarmantna RTL-ovka.

Linker
23. travanj 2024 15:57