Nenad Dugi / CROPIX / CROPIX
35. ROĐENDAN

Sreća u domu Luke Modrića: 'Proslava još jedne godine u najboljem mogućem društvu'

'Koliko ljubavi na jednoj fotografiji', komentirali su fanovi na rođendanskoj fotografiji poznatog domaćeg nogometaša gdje pozira sa svojom obitelji.

Luka Modrić, jedan od najboljih nogometaša svijeta proslavio je ove srijede svoj 35. rođendan u najboljem društvu, onom supruge Vanje (40), kćerkica Eme (7) i Sofije (2) te sina Ivana (10) koji su mu pripremili tortu iznenađenja - prekrivenu crno-bijelim obiteljskim fotografijama uz neizostavnu zlatnu nogometnu loptu.

"Proslava još jedne godine u najboljem mogućem društvu. Hvala svima na rođendanskim željama!" napisao je Luka Modrić iz svog španjolskog doma. Nogometaš Real Madrida i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije još i danas prima čestitke obožavatelja diljem svijeta, a među prvima mu je čestitao prijatelj i kolega Mateo Kovačić riječima: "Sretan rođendan brate moj, sve najbolje ti želim od srca".

"Kao vino si" poručio je Kovačić Modriću uz hešteg #starimladić

Sličnim riječima, Modriću je rođendan čestitao i kolega Sergio Ramos. "Nadam se da ćemo podijeliti još puno smijeha, asistencija, titula i dobrih trenutaka. Sretan rođendan, brate", napisao je proslavljeni nogometaš.

Prema supruzi Vanji i njihovo troje djece simpatični Luka često izražava ljubav i naklonost na društvenim mrežama, a ovoga ljeta na oduševljenje 18 milijuna sljedbenika na Instagramu podijelio je nekoliko sretnih trenutaka iz privatnog života. Video s ljetovanja iz rodnog Zadra, na kojem sa svojom Sofijom skače u more, pregledalo je više od tri milijuna pratitelja. Pritom je pokazao isklesane trbušnjake, ali i koliko se dobro snalazi u vodenim sportovima.

View this post on Instagram

Best moments! #EMA

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Prošle je godine s obitelji tijekom ljetnih mjeseci uživao u Dubaiju, no ove godine koronakriza spriječila je Modrića da putuje dalje od Hrvatske, pa su i Vanjin 38. rođendan proslavili na Viru. No, sudeći po njihovim sretnim licima, srce im je puno.

View this post on Instagram

Celebrations continue Happy birthday my love! #LoveU

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

ČITAJTE I:

Luka Modrić oduševio divnom posvetom: 'Sretan rođendan ženi mog života'

Luka Modrić i supruga Vanja proslavili desetu godišnjicu braka uz simpatičnu tortu

Luka Modrić s obitelji seli u vilu od koje zastaje dah: Kuća od 2,3 milijuna eura ima i svoje vlastito kino

Linker
17. travanj 2024 16:16