BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Sretna je

Victoria Beckham pokazala zube, a reakcija Davida je urnebesna: 'Ona se smije, ali je pretjerala'

Poznata modna dizjanerica i nekadašnja pjevačica poznata je po svom nepogrešivom stilu, ali i tome da se gotovo nikad ne smije, njezinoj djeci, čini se dosta je takve mamine slike u javnosti.

Uviijek ozbiljna Victoria Beckham, stvorila je cijeli brend na svom licu kojeg je jako teško vidjeti nasmijanog u javnosti, no njenu masku 'raskrinkao' je sin Cruz. Treće dijete nogometaša Davida i bivše Spajsice objavio je fotografiju na kojoj pozira s mamom, oboje u kućnim ogrtačima i s ručnicima na glavi, dok se Vicki smije 'od uha do uha'.

"Očito, moja mama se smije", napisao je ovaj 15-godišnjak. Fotografiju je lajkala i sama Victoria, a tata David se našalio na njen račun. "Koliko su bijeli mamini zubi? To je Ross iz serije ‘Prijatelji'”, napisao je popularni nogometaš, aludirajući na epizodu u kojoj je Ross pretjerao s izbjeljivanjem zubi.

Duhovita, ali bez osmjeha

Victoria na svom Instagramu uglavnom objavljuje snimke svojih modnih kampanja i kolekcija, a tu i tamo se zna našaliti, kao što je nedavno u videu komentirala svoje rituale ljepote. "Budite jednostavni svaki put", govori Vicki u kameru dok na videu piše "Kad me pitaju o mojoj njezi kože". Beckhamovi izolaciju i karantenu provode u njihovoj vili s djecom.

Njihovo seosko imanje, vrijedno je šest milijuna funti, ima devet spavaćih soba u tri odvojene građevina povezane modernim, staklenim produžecima. Ovo pitoreskno englesko seoce, nazvano Chipping Norton kupili su prije tri godine, a tamo dolaze brojni poznati kad se zažele mira i tišine, poput Kate Moss i princa Harryja.

Pročitajte i:

Linker
18. travanj 2024 11:37