Mirko Janković
Mirko Janković

NA IZBORU U SLOVENIJI

Aleksandra Dojčinović dobitnica regionalne nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award

Na regionalnom izboru za nagradu Veuve Clicquot Business Award, koji je održan u Sloveniji, dizajnerica Aleksandra Dojčinović je u konkurenciji s još četiri poslovne žene odnijela pobjedu.

U ozračju Starog grada u Ljubljani održan je regionalni izbor za nagradu Veuve Clicquot Business Woman Award. Za tu počasnu titulu borilo se pet natjecateljica: nominirane su bile Ana Nives Radović iz Crne Gore, Ana Petrović i  Marija Ignjatović iz Srbije, Irena Fonda iz Slovenije te Aleksandra Dojčinović kao predstavnica Hrvatske. Nagrada je otišla u ruke naše uspješne dizajnerice koja će iduće godine u lipnju prisustvovati na Business Woman Award Forumu u Francuskoj na kojem će biti prisutne sve pobjednice ovogodišnjeg izbora iz cijelog svijeta.

Mirko Janković

Mirko Janković

Odluku o regionalnom pobjedniku Clicquot Business Woman Award donio je stručni žiri kojim su predsjedali Anna Wlodarz, generalna direktorica za Moët Hennessy srednje i južne Europe, Urška Šefman Sojer, prošlogodišnja regionalna pobjednica iz Slovenije te prošlogodišnje finalistice; Nataša Milanović iz Srbije, Dejana Ponoš iz Crne Gore, te Anja Zambelli Čolak iz Hrvatske.

Mirko Janković

Kreativna direktorica, osnivačica i vlasnica modnog brenda Lei Lou već se jedanaest godina izdvaja među konkurencijom, a njezin tvrtka danas broji tridesetak zaposlenih te posljednjih godina svoje poslovanje šiti i prema inozemstvu - izvozi u petanest zemalja, a njezine haljine biraju i holivudske zvijezde.

Mirko Janković