Bojan Zibar
DISNEYJEV KLASIK

Bili smo na premijeri Aladina, Franka Batelić nam se povjerila: 'Bilo je teže od pjevanja'

Premijeru igrane verzije animiranog Disneyjevog klasika 'Aladina' u režiji Guyja Ritchieja nisu propustili brojni domaći glumci, ali ni pjevačica Franka Batelić koja je posudila svoj glas za sinkronizaciju.

Priča o šarmantnom prosjaku Aladinu, neustrašivoj i odlučnoj princezi Jasmine te Duhu koji igra ključnu ulogu za njihovu budućnost na kino platna stiže kao igrana filsma avantura. U originalnoj verziji glavne uloge tumače Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott, dok ih u sinkroniziranoj verziji interpretiraju Franka Batelić, Fabijan Pavao Medvešek i Mario Petreković. Upravo su oni bili glavne zvijezde svečane premijere filma u kinu CineStar, a osim što je posudila svoj glas princezi Jasmine, Franka je otpjevala i pjesmu "A Whole New World", hit iz originala koji je osvojio Grammy za pjesmu godine, a nagrađen je i Oscarom.

Ostalim likovima glasove su posudili Dražen Šivak, Pero Juričić, Mia Melcher, Dado Ćosić, Milan Pleština, Luna Lastrić, Jan Nikola Baš, Dražen Bratulić, Iva Jerković, Mirela Brekalo Popović i Branko Smiljanić. Film u kina stiže od 23. svibnja.

Bojan Zibar

Bojan Zibar
Mia Melcher

Bojan Zibar
Franka Batelić

Bojan Zibar
Fabijan Pavao Medvešek

Bojan Zibar
Pero Juričić

Bojan Zibar
Mario Petreković

Bojan Zibar
Dražen Šivak

Bojan Zibar
Rene Medvešek i Fabijan Pavao Medvešek

Linker
17. travanj 2024 05:51