Dan ružičastih majica
 Nikola Zoko
Dan ružičastih majica u 'Žar ptici'

Borba protiv vršnjačkog nasilja! Nogometnom utakmicom s djecom poznati podržali kampanju #naNAJjače

Brojna poznata imena hrvatske javne scene dala su podršku borbi protiv vršnjačkog nasilja.

Nesebičnu podršku prevenciji protiv vršnjačkog nasilja kroz kampanju GK Žar ptica #naNAJjače protiv vršnjačkog nasilja, dali su brojni poznati počevši od Mije Dimšić, Barbare Vicković, Slavka Sobina, Damira Kedže, Bruna Petkovića, Nenada Bjelice, Ane Maras Harmander, Marijane Batinić, Antonije Blaće..

26.2. u GK Žar ptica svečanim otvorenjem 20. međunarodnog Naj, naj, naj festivala obilježio se i Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja. Ružičaste majice nosili su glumci iz predstave "Ako kažeš, gotov si!" kojom je započeo ove godine donatorski Naj,naj,naj.

U ružičastom je bila i nogometna ekipa koji su sa srcem igrali #naNAJjače protiv nasilja. Poznati: Damir Hojka, Tomislav Jelinčić, Rene Botorajac, Krešimir Dolenčić, Darko Janeš, Vedran Mlikota, Natko Zrnčić Dim, Asim Ugljen, Matko Knešaurek, među njima i ravnatelj Žar ptice Drago Utješanović i glumac Marko Hergešić, igrali su ( i izgubili!, iako to ovdje nije važno) protiv ekipe OŠ Gračani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Promo
Dan ružičastih majica

Sedmaši iz Gračana osvojili su Nagradu Ine u vrijednosti od 5000 kuna koja ide u donacijski fond za sufinaciranje osnovnoškolskih projekata protiv nasilja u šest osnovnih škola u Hrvatskoj.

"Naj,naj,naj nastavlja se i danas predstavama i radionicama o prevenciji vršnjačkog nasilja koje vode psiholozi iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Promo
Dan ružičastih majica

Raspored predstava i radionica pogledajte na www.zar-ptica.hr.

Linker
14. travanj 2024 14:37