Sarah Dombre
PREMIJERA U ZAGREBU

Brojne poznate dame na premijeri filma "Pedeset nijansi mračniji"

Pedeset nijansi mračniji Christian Grey vraća se na filmska platna i ponovno šokira obožavatelje svojim kontroverznim idejama. U to su se sinoć uvjerile i brojne sretnice na svečanoj premijeri u zagrebačkom kinu CineStar Gold Class.

Nakon permijere u Los Angelesu, ’Pedeset nijansi mračniji’, u distribuciji Blitza, je napeto iščekivan nastavak svjetskog fenomena Pedeset nijansi sive, nastalog prema bestseleru E.L. James. Otkad je objavljena, trilogija Pedeset nijansi je prevedena na 52 jezika i prodana u više od 100 milijuna primjeraka, što ju čini jednim od najprodavanijih. Eksplicitne scene, kompleksni likovi i dinamični obrati samo su dio priče o bezobrazno zgodnom i bogatom poduzetniku Christianu Greyju i mladoj novinarki Anastasiji Steel te njihovom bizarnom odnosu. Kino publika prvog filmskog nastavka brojala se u milijunima. Koliki interes vlada za ovaj film, dokazuje i činjenica da su ulaznice za projekcije puštene u prodaju mjesec dana prije početka prikazivanja filma te je do sada prodano više od 7000 tisuća ulaznica.

Sarah Dombre
Marijana Mikulić i Ana Vilenica

Sarah Dombre
Sandra Perković i Marija Borić

Jedan od najičekivanijih filmova godine među prvima su došle pogledati Sandra Perković, Marija Borić, Kristina Krepela, Iris Androšević Pinjuh, Marijana Mikulić, Ana Vilenica, Tamara Garbajs, Marija Borić, Ivana Ergić, Josipa Pavičić, Tihana Harapin Zalepugin, Marija Bišćan, Sonja Lamut te mnogi drugi.

Pogledajte galeriju fotografija!

Linker
18. travanj 2024 09:55