Sarah Dombre
"Goran"

Brojni poznati na svečanoj premijeri najiščekivanijeg filma godine

Sinoć je u zagrebačkom Branimir Centru održana svečana premijera filma "Goran", redatelja Nevija Marasovića. Scenarij za ovu psihološku dramu potpisuje talentirani norveški scenarist i književnik Gjermund Gisvold koji je zajedno s redateljem stvorio jedinstvenu radnju, gdje snijegom zameten Gorski kotar ima presudnu važnost za radnju filma, kao i za sam razvoj karaktera likova.

Film je nastao u produkciji Antitalenta, a s kino prikazivanjem diljem Hrvatske kreće 22. prosinca 2016. godine. Zbog ogromnog interesa javnosti, distributer Blitz odlučio je krenuti s kino prikazivanjem u prosincu, od prvotno planiranog siječnja. Filmska ekipa, na čelu s redateljem Nevijem Marasovićem i scenaristom Gjermundom Gisvoldom te glumcima Franjom Dijakom, Natašom Janjić, Jankom Popovićem Volarićem, Goranom Bogdanom, Filipom Križanom te Milanom Štrljićem poklonili su se pred punom kino dvoranom uz višeminutni aplauz publike. Iako ovo nije božićni film, odlična glumačka postava i filmska radnja uvjerljiva su pozivnica da se u ovo blagdansko doba godine uputite u kino.

Sarah Dombre
Janko Popović Volarić i Tijana Pečenčić

Premijeru filma o kojem svi pričaju proteklih mjesec dana nisu propustile brojne osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske kao što su Iva Šulentić, Judita Franković, Nevena Rendeli Vejzović, Ivana Paradžiković, Sanja Vejnović, Senka Bulić, Ana Maras Harmander, Branka Krstulović,Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš, Nera Stipičević, Hrvoje Klobučar, Amar i Alma Bukvić te mnogi drugi.

Linker
25. travanj 2024 13:42