Danijela Martinović
 Promo
glavna navijačica

Danijela Martinović s tribina navijala za vaterpoliste Mladosti

Zagrebački Žapci razveselili su brojnu publiku koja ih je bodrila u prvoj ovosezonskoj utakmici u kojoj su slavili protiv beogradske Crvene Zvezde rezultatom 16:6. Ispunjene tribine bile su velika podrška atraktivnim vaterpolistima, a nova maskota Žabac bio je prava atrakcija za najmlađe kojima je u pauzama darovao majice kluba sa Save. 

Među navijačima vaterpoliste su bodrili i glazbenica Danijela Martinović, vaterpolo legenda Dubravko Šimenc, predsjednica HAVK Mladost Ana Stojić Deban, TV voditeljica Ivana Šundov Hojan, košarkaši Cedevite Domagoj Bošnjak i Toni Perković, PR stručnjak Ranko Vučinić i mnogi drugi. Prva utakmica sezona prošla je u veseloj atmosferi. Glumac Darko Janeš u ulozi voditelja podizao je atmosferu koja je bila začinjena glazbenim hitovima posvećenim Zagrebu.

Promo
Danijela Martinović

Promo
Dubravko Šimenc

Vaterpolisti Mladosti već ove srijede, 17. listopada, nakon tri godine, igraju prvu utakmicu Lige prvaka u kojoj dočekuju njemački Waspo 98 iz Hannovera. Kako je ulaz i na utakmicu besplatan za sve posjetitelje ponovno se očekuje dobra sportska zabava uz vodene okršaje.

PR

Linker
24. travanj 2024 23:32