Koncert Doris Dragović u Spaladium Areni
 Milan Sabić / Hanza Media
NEMA DRUGOG KONCERTA

Doris Dragović rasprodala zagrebačku Arenu!

Dugoočekivani koncert Doris Dragović u zagrebačkoj Areni koji je odmah nakon najave prozvan glazbenim događajem godine vrlo brzo je i potvrdio tu titulu.

Jedna od najvećih glazbenih diva Doris Dragović rasprodala je zagrebačku Arenu čak dva mjeseca prije zakazanog koncerta 30. studenog.

"Hvala publici. Jedva čekam izaći na pozornicu i da nas pisma ponese. Svakom koncertu pristupam kao da mi je prvi, s istim entuzijazmom i poštovanjem prema publici. Želim da ljudima taj koncert ostane u lijepom sjećanju, da kući ponesu vrijednu uspomenu", poručila je Doris Dragović. U svibnju je najavila da će prvi put stati na pozornicu najveće hrvatske Arene i oduševila svoju publiku svih generacija. Sama objava samozatajne vlasnice po mnogima najljepšeg glasa bila je dovoljna da pokrene lavinu pa su mnogi svoju kartu za glazbenu poslasticu 30. studenoga nabavili još prije ljeta.

Ljudi su željni pjesama koje su već stekle status evergreena, kao što su "Ovo je naša krv", "Marija Magdalena", "Malo mi za sriću triba" i "Željo moja, a zbog velikog interesa ozbiljno se razmišljalo i o drugom koncertu, ali to ove godine nije bilo moguće zbog davno prije dogovorenih obveza splitske pjevačice.

Linker
19. travanj 2024 16:43