promo
NOVE GRICKALICE

Ella Dvornik i Ida Prester otkrile da dijele jednu 'slanu' strast

Glazbenica Ida Prester i influencerica Ella Dvornik ljetnu večer provele su u ugodnom čavrljanju, a pri tome su otkrile da dijele strast prema meksičkoj hrani.

Voditeljica i glazbenica Ida Prester te influencerica Ella Dvornik nisu propustile događanje u Zagrebu kako bi isprobale nove tortilje Doritos koje dolaze u tri okusa - Taco (pikantni okus), Nacho (okus sira) i Hot corn (okus ljutih papričica). U pravim ljetnim outfitima - Ella u kratkim hlačicama i laganoj košulji, a Ida u zlatnoj midi haljini - zablistale su na Europskom trgu u Zagrebu i priznale kako su im, uz osvježavajuće voće, hrskave tortilje među najdražim grickalicama za ljetne partyje.

promo

Na Europskom trgu brojni su uzvanici i posjetitelji uživali u uzbudljivom programu kojim su u suradnji s Konzumom službeno predstavljene vodeće svjetske kukuruzne tortilje Doritos. Svi prisutni su imali priliku ukrasiti se bodypaintingom ili se poigrati virtualnom stvarnošću. Uz sadržajima bogat program gosti su se zabavili uz vruće ljetne hitove, istovremeno se rashlađujući osvježavajućim koktelima.

Linker
19. travanj 2024 15:05