MaIstra/Promo
MaIstra/Promo

Franka Batelić i glumica

VRHUNSKA ZABAVA

Franka Batelić zasjenila i TV zvijezdu: Elita je na Rovinj Beach Polo Cupu

Eva LaRue, zvijezda serije CSI Miami, bacila je sinoć prvu loptu na polo teren na plaži Porton Biondi i označila početak prve utakmice trećeg Rovinj Beach Polo Cupa.

Još jedan uzbudljivi Rovinj Beach Polo Cup započeo je nastupom Franke Batelić, dok je 200-tinjak uzvanika između mečeva zabavljala i popularna britanska pjevačica Kelli-Leigh te plesači plesnog studija Escape.

Maistra/Promo

 

Prvi dan turnira zatvoren je impresivnim vatrometom nad morem i zabavom do dugo u noć.

 Subota je počela u znaku Polo parade u sklopu koje su igrači gradom prodefilirali na svojim konjima i u pratnji luksuznih Bentleya. U 15 sati su počinjali mečevi, dok će dame moći pokazati svoje šešire na natjecanju 'Most Fab Hat Competition'. 

MaIstra/Promo

Franka Batelić i glumica

 

Vrhunac bogatog glazbenog dijela programa bit će subotnji koncert popularne britanske zvijezde Sophie Ellis-Bextor. Svi okupljeni moći će uživati u njezinim najvećim hitovima poput Murder on the dance floor, I won't change you i If this Ain't love. 'Prvi put sam u Hrvatskoj i oduševljena sam Rovinjom. Jako se veselim večerašnjem koncertu s pogledom na prekrasnu starogradsku jezgru i pozivam sve da dođu uživati s nama u ritmovima disco glazbe', rekla je Sophie Ellis-Bextor nakon probe za svoj prvi nastup u Hrvatskoj. Bextor će koncertom u Polo areni otvoriti i Rovinj Summer Music festival koji će do kraja ljeta publici predstaviti brojna međunarodna glazbena imena.

MaIstra/Promo