Tomislav Čuveljak

Premijera F20

Tomislav Čuveljak

Premijera F20

F20 je stigao!

Gužva na premijeri: Psihološki triler Arsena Antona Ostojića okupio je brojne poznate

Zbog svečane premijere filma 'F20' renomiranog hrvatskog redatelja Arsena Antona Ostojića u kinu Cinestar u Avenue Mallu vladala je neviđena gužva. Napeti psihološki triler koji nije za mlađe od 15 godina nastao je prema scenariju Hrvoja Sadarića, pobjednika natječaja Ars Septima.

Premijeri filma nazočila je cijela glumačka ekipa predvođena mladim zvijezdama Rominom Tonković i Filipom Mayerom koji su pobrali najviše simpatija i pozitivnih kritika.

Tomislav Čuveljak

Mladen Vulić s najmladim glumcem filma - Bornom MolnaromTomislav Čuveljak

Arsen A. Ostojić, Lana Ujević, Romina Tonković, Filip Mayer


Priča filma prati djevojku (Romina Tonković) koja za očevu pizzeriju dostavlja pizze i mladića (Filip Mayer) kojemu su roditelji otišli iz grada, pa koristi priliku i samo igra video igre i naručuje pizze. 'Djevojka za vikend poželi otići u provod na Zrće, no otac joj to ne dopušta, pa nagovori momka da ukradu novac i pobjegnu na more. To i naprave, no tada sve pođe po krivu', rekao je Ostojić o radnji filma.


Tomislav Čuveljak

Premijera F20


Tomislav Čuveljak

Mladen Vulic, Arsen A. Ostojić, Ksenija Marinković, Hrvoje Vujić


 

Kroz nelinearni slijed priče protkane ubojstvima motiviranima najtamnijim dijelom ljudske psihe, film obrađuje i teme ljubavnog odnosa mladih, disfunkcionalnih odnosa roditelja i djece, psihičke bolesti, modernih trendova.

Uz filmu glume i Lana Ujević, Mladen Vulić, Alen Liverić, Alma Prica, Ksenija Marinković, Goran Grgić, Petra Vukelić, Lujo Kunčević, Alen Šalinović i Boris Miholjević.

Tomislav Čuveljak

Sefie s glavnim glumcima