PREDSTAVA S MISIJOM

Humanitarna predstava 'Šmizle' uljepšat će blagdane potrebitima

promo
Forum mladih 'Prsten' prikuplja sredstva organizacijom humanitarne kazališne predstave, 'Šmizle' u izvedbi Gradskog kazališta mladih Vitez koja će se održati u petak, 7. prosinca 2018. godine u 20 sati u kinodvorani Studentskog centra Zagreb.

Radnja predstave 'Šmizle' smještena u lokal 'Mali raj', staru kavanu na rubu propasti čija se vlasnica odlučuje da sa svojom kumom osnuje ženski bend. Tada počinju zaplet i glavna zabava za gledatelje, šest potpuno različitih tipova i karaktera žena – od bivše robijašice, kavanske pjevačice, trostruko razvedene žene, samohrane majke dvoje djece, zlostavljane supruge do mlade, urbane djevojke.

Sva sredstva prikupljena prodajom ulaznica bit će iskorištena za tradicionalnu božićnu akciju Forum mladih čiji je cilj prikupljanje sredstava za napuštenu djecu i djecu s posebnim potrebama u domovima u Bosni i Hercegovini.

Ove godine Forum mladih odlučio je u sklopu akcije dovesti djecu iz ustanove za prihvat i odgoj djece 'Mala škola' u Varešu na na zagrebački advent te s njima podijeliti adventsku čaroliju i razveseliti ih u predbožićno vrijeme. Djeca će u Zagrebu boraviti do 7. do 9. prosinca.

Udruga Hrvata Bosne i Hercegovine Prsten vodeća je nepolitička i neprofitna Udruga u Hrvatskoj za promicanje i zaštitu tradicije, kulture, gospodarske suradnje, druženja i humanitarnog djelovanja Hrvata u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Ulaznice možete kupiti u prostorijama udruge u svaki radni dan od 11 do 19 h ili na dan predstave ispred kinodvorane zagrebačkog studentskog centra.

Ako volite humor, kazalište i želite pomoći, dođite u kinodvoranu Studentskog centra u Zagrebu i ispunite si večer smijehom do suza.