Privatni album
Privatni album

'pukni zoro'

Indira na Cvjetnom trgu napravila show koji je iznenadio sve prolaznike

Cvjetni trg u Zagrebu jučer je postao najzabavnije mjesto u gradu zahvaljujući Indiri Forzi i tamburašima Dyaco koji su održali spontani koncert za slučajne prolaznike.

Poznato je da Indira zrači zaraznom energijom, još u kombinaciji sa srčanim tamburašima Dyaco, dobar provod je zagarantiran. Sretnici koji su jučer u centru Zagreba mogli susresti ovu veselu ekipu, koja je snimala intervju povodom promocije novog singla „Pukni zoro“, uživali su u izvedbama pjesama koje diraju u dušu. Neki su i zaplesali s Indirom. Sve se dogodilo bez previše planiranja. Budući da su tamburaši već imali instrumente, spontano su zasvirali s Indirom novi hit, a nakon toga su se zaredale i ostale poznate tamburaške pjesme pa i sevdah, a za kraj je Indira ispunila želju i jednom Dalmatincu.

Privatni album

„Ma kako da ne ispunimo glazbene želje ovih divnih ljudi?! Nema veće nagrade glazbenicima od pljeska publike i njihovih osmijeha! Još kad čujete kako pjevaju s vama i zahvaljuju na ovom spontanom trenutku koji im je uljepšao dan, naša misija zabavljača je ispunjena! Mogli bi mi i češće ovako, još su nam i ubacili koju kunu za kavu!“ – kroz smijeh je ispričala karizmatična pjevačica.

 

Tagovi