nova godina 2017.

Kamo za Novu? Predlažemo najluđe tulume s kojima ćete zakoračiti u 2017.

Na najluđu noć u godini nitko ne ide rano spavati, a oni koji se umjesto gledanja novogodišnjeg programa iz udobnosti vlastite fotelje, odluče za izlazak mogu od pregršt tuluma u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku odabrati baš onaj po njihovoj mjeri. Pa se tako može zabaviti u stilu agenta 007, poslušati dobar koncert, dočekati Novu pod zvijezdama, plesati u klubovima nalik onima u Los Angelesu i Berlinu te s osmijehom na licu i umornih stopala ući u 2017. godinu.

Sillvestrovo na Europskom trgu

Trg sa tisuću srca 31. prosinca postat će najveći pop up klub na otvorenom. Za glazbeni program Adventa na Europskom trgu zadužen je producent i DJ Eddy Ramich koji će se za miks pultom pridružiti svom gostu Raineru Trübyu. Njemački DJ će za tu prigodu sa svojih vinila puštati kombinaciju elektroničke glazbe i soula, boogieja, jazza te funka. Ulaznica za zabavu na otvorenom koja će potrajati do ranih jutarnjih sati nije potrebna.

Novogodišnja noć na Marketu

Posjetitelje Marketa u Martićevoj u novogodišnjoj će noći zabavljati DJ Frx, poznatiji kao Kristijan Frković, voditelj na Radiju 101. Partijat će se do 6 ujutro, do kada će raditi i gastro kućice smještene u zagrebačkom Dizajn disktriktu. Znaimljivu gastro i ponudu pića imaju Verde, Cantina, Mojo, Mr. Fogg… Ulaz je besplatan.

Petar Santini

Zagreb 360° New Year's Eve

Partijaneri se već nabavili svoje karte za zagrebačku Arenu jer na Croatia Winter Music Festival stiže jedna od najvećih DJ zvijezda današnjice - Armin van Buuren. Nizozemac će na proslavu Nove u Hrvatsku dovesti i kolege, pa će mu se za pultom pridružiti i Sander van Doorn, MOTi, Julian Jordan, David Gravell te ukrajinska DJ nada Juicy M.

Karte za treći kat dvorane mogu se kupiti po cijeni od sto, a za parter i prvi kat po cijeni od 300 kuna. VIP karte koje stoje 1000 kuna uključuju boravak u VIP dijelu sa privatnim barom i garderobom te hranu i času pjenušca. Oni kojima ni to nije dovoljno mogu po cijeni od 2000 kn kupiti VVIP pakete koji omogućuju boravak u restoranu smještenom iznad pozornice, večeru u sljedovima koju pripremaju chefovi restorana Boba i Opat te pjenušac u ponoć. Osim toga, VVIP gosti imaju i pristup backstageu.

RNB Confusion: Los Angeles 2017.

Nakon Londona, New Yorka, Rio de Janeira i Las Vegasa, organizatori RNB Confusiona ovog su puta dvoranu Kornati Hypo centra odlučili pretvoriti u Grad anđela u kojem će posjetitelji moći prošetati slavnim bulevarom Walk of Fame i družiti se s Fresh Princeom.

Los Angeles je rodni grad hip hop zvijezda 2 Paca, Dr. Drea i Chrisa Browna čije će pjesme na tulumu puštati DJ-evi Sheko, A Skitzo i T.B.A., a za dobru atmosferu pobrinut će se i MC Ivan Dražić Gidra iz grupe Connect. Karte po cijeni od 249 kuna uključuju neograničenu konzumaciju pića (dok se hrana može kupiti u Food Corneru u predvorju), a VIP karte koje stoje 499 kuna uključuju ulaz u odvojeni dio "Hollywood VIP", finger food, stol i bottle service. Parking i garaža bit će otvoreni pa brige za limene ljubimce nema, a tulum će potrajati do 4:30 ujutro.

Nova godina u The Garden Brewery

Zanimljiva glazba, zdravi zalogajčići, slasni burgeri i domaće craft pivo 4 su sastojka zbog kojih će se mnogi uputiti na zagrebački Žitnjak. U prostoru pivovare i noćnog kluba The Garden Brewery veselu atmosferu osigurat će već dobro uigran dvojac koji stoji iza radijske emisije Adriatic Coasting. Nick Colgan, vlasnik pivovare i pokretač The Garden Festivala te Pepi Jogarde, DJ i voditelj glazbenog programa Freilauf, složit će eklektičnu playlistu prepunu različitih žanrova. U selekciji glazbe pridružit će im se i Britanci Justin Robertson i Grim. Za pripremu sirove hrane bit će zadužen tim "Art of Raw", a ljubitelji zasitne hrane moći će uživati u Submarine burgerima. U cijenu od 250 kuna osim sirove hrane uključena je i neograničena konzumacija craft piva s točionika.

Domagoj Kunić

Tooloomeeshka Nova 2017.

Novootvorenim klubom Azyl, koji se nalazi na adresi nekadašnjeg Peperminta u zagrebačkoj Ilici, od 22 sata orit će se zvukovi house i mainstream hitova koje će vrtiti dj-evi Herman Rolle i Hexwell. U cijenu ulaznice koja do 27. prosinca iznosi 240, a nakon toga 290 kuna, uključeno je piće u neograničenim količinama te neizostavna časa pjenušca u ponoć. S nadoplatom od 400 ili 600 kuna, mogu se osigurati i jedna odnosno dvije boce pića po izboru.

PrskaNYE 2017.: Zagreb - New York - Berlin

Sa ulaznicom za PrskaNYE 2017 u Swanky Monkey Gardenu gosti mogu partijati na čak tri različita floora. U donjem baru tulumari se neopterećeno po "zagrebački", u gornjem se odvija elegantna zabava na njujorški način dok se u kupoli partija kao pod neonskim svjetlima berlinskih klubova. Osim pjenušca u ponoć, u cijenu ulaznice uključen je i Swanky koktel u kojeg barmeni stavljaju svoj tajni sastojak, a ostatak pića na šankovima se plaća. Broj ulaznica po cijeni od 100 kn ograničen je na 200, a oni koji ne uspiju nabaviti svoju na vrijeme mogu se zabaviti na dnevnom tulumu Stara godina u podne, na kojem glazbu pušta DJ Pill Jackson.

Nova godina u Vintage Industrial Baru uz Kawasaki 3P

Punkeri Kawasaki 3p svojim će hitovima "Ni da ni ne", "Puta madre" i "Antonija" na Staru godinu rasplesati ljubitelje nešto žešćeg zvuka. U prodaju je pušteno samo 500 ulaznica po cijeni od 100 kuna koja će se na dan koncerta povisiti na 140 kn. U cijenu nije uključena konzumacija pića, ali ono što jest je glazbeni program kultnog zagrebačkog DJ-a Frajmana koji će u Vintage Industrial Baru do pet ujutro puštati rock i pop klasike, ali i poneku modernu uspješnicu.

Promo

Revelin New Year's Eve 2017.

Žestoki party priprema se u dubrovačkom klubu Revelin u kojem će osim plesača, akrobata i saksofonista goste zabavljati i hrvatski DJ-evi: Kosta Radman, Em Bee, Jurki, Joe2Shine, dBa, DANCElectric PHILIPE, Speed, Audiometric, Phiber Optic i ROOK. Hrana, piće i časa pjenušca u prvim minutama 2017. godine osigurani su po cijeni od 250 za žene te 350 kuna za muškarce. Na samu Staru godinu cijena ulaznica povisit će se za 50 kuna. Oni koji se žele posebno razmaziti mogu birati između tri paketa VIP ulaznica - Silver, Gold i Platinum.

Novogodišnji doček u Jazzbini

Oni koje ulovi blagdanska fjaka ili im jednostavno doček Nove i nije neka bitna stavka mogu se uputiti u splitsku Jazzbinu u kojoj će vladati atmosfera opuštenog kućnog tuluma. Za glazbu prije i poslije odbrovanja zadužen je DJ Ivo T, koji odabirom hitova neće dopustiti gostima da predugo stoje naslonjeni na šank ili sjede u svojim stolcima. Osim u piću, guštati se može i u dalmatinskom pršutu i siru i sve to za 100 kuna.

007 Novogodišnji party u Fabrique Pubu

Za tulum u stilu filma Casino Royale, treba ulaštiti cipele te iz ormara izvući najglamuroznije haljine i odijela jer dress code glasi: dress to impress! U splitskom Fabrique pubu dozvolu za dobru zabavu imaju DJ-evi Flex i Nikola koji su pripremili miks domaćih i stranih pjesama. U bondovskom štihu bit će uređen i bar "Shaken not stirred", a posjetitelje će dočekivati hostese sređene poput Bond djevojka. Zalogaji na švedskom stolu i aperitiv koji će se nuditi prije njih, uključeni su u cijenu ulaznice koja do 20. prosinca iznosi 300, a nakon toga 350 kuna. Stolove je potrebno rezervirati.

Linker
25. travanj 2024 01:56