Matija Djanjesic / CROPIX
Kostim vrijedan pažnje

Kolinda Grabar - Kitarović zablistala na humanitarnom balu

Dvadeseti Humanitarni karnevalski bal ugostio je predsjednicu Kolindu Grabar- Kitarović u Guvernerovoj palači u Rijeci.

Ove godine sredstva su namijenjena Klinici za dječju kirurgiju Kliničkog bolničkog centra Rijeka. Prikupljena sredstva bit će utrošena za nabavku potrebne medicinske opreme.

Tijekom otvaranja karnevalskog bala najprije je uvodni govor održao gradonačelnik Vojko Obersnel, a prisutnima se obratila predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović koja je između ostalog istaknula kako joj je drago da Rijeka održava tradiciju karnevala, a pozvala je sve prisutne da se dobro zabave kako tijekom bala tako i u međunarodnoj karnevalskoj povorci.

Rijeka, 020319.
U Guvernerovoj palaci odrzan dvadeseti po redu Humanitarni karnevalski bal. Ove godine sredstva su namijenjena Klinici za djecju kirurgiju Klinickog bolnickog centra Rijeka. Prikupljena sredstva bit ce utrosena za nabavku potrebne medicinske opreme. Karnevalskom balu nazocila je i predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarovic.
Na fotografiji: Kolinda Grabar Kitarovic, predsjednica RH.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanješić / CROPIX

Svoj govor održala je na hrvatskom i engleskom jeziku jer su na balu bili nazočni veleposlanici iz niza zemalja. Sve dame koje su nazočile balu bile su odjevene u raskošne toalete, a raskošni kostim odjenula je i predsjednica kojoj je inspiracija bila junakinja Karolina Riječka.

Linker
25. travanj 2024 14:56