Petar Grašo
 Nikola Vilic / Hanza Media
DIRLJIV KONCERT

Koncert prepun emocija: Prijatelji Olivera Dragojevića pjevali mu za 72. rođendan zajedno s 12 tisuća obožavavatelja

U čast neprežaljenom glazbeniku Oliveru Dragojeviću u Splitu je održan koncert 'Vridilo je' na dan na koji bi omiljeni pjevač proslavio svoj 72. rođendan.

U splitskoj Spaladium Areni održan je koncert "Vridilo je", nazvan po albumu i istoimenoj pjesmi Olviera Dragojevića iz 2005. godine. Emotivan koncert za koji se tražila ulaznica više održan je na dan kada bi Oliver slavio 72. rođendan. Na tom istom mjestu Oliver je prije točno dvije godine želio svojim obožavateljima darovati dva koncerta, ali ga je u tome bolest spriječila. Zbog toga mnogi kažu kako je ovo nastavak te priče, a na rođendansku večer Oliveru su pjevali njegovi prijatelji i bliski suradnici Zlatan Stipišić Gibonni, Petar Grašo, Tedi Spalato, Stjepan Hauser i brojni drugi uz pratnju Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog.

Koncert je počeo pjesmom "Trag u beskraju" koju je izveo zbor Izvor, a niz emocija pokrenuo je Tedi Spalato koji je pozdravio Oliverovu suprugu i djecu u publici i publiku pozvao da pljeskom čestita rođendan svojem Oliveru. Pljesak je trajao gotovo jednu minutu.

Na pozornicu se kasnije popeo i Stjepan Hauser sa Elvisom Stanićem i odsvirao Romancu, dok svi uglas pjevaju, a na nogama je publiku zadržao i Petar Grašo nižući hitove poput "Dva put san umra", "Bez tebe" i "Nedostaješ mi ti".

Linker
08. travanj 2024 22:06