Ljeto u Tehničkom
Iz ljeta u jesen

Ljeto u Tehničkom do listopada: Zbog velikog interesa još ćemo uživati u skrivenom parku

Nakon iznimno uspješnih i posjećenih događanja koje su se u vrtu i hali V Tehničkog muzeja Nikole Tesle održavali u lipnju, srpnju i kolovozu, bogati program produljio se i na kraj ljeta te početak jeseni.

Ljeto je na izmaku, ali ne i Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik. U prostorima Tehničkog muzeja Nikola Tesla, Hali V i vrtu čeka vas u rujnu i na početku listopada bogatstvo glazbenih i umjetničkih događanja.

Promo
Ljeto u Tehničkom program rujan & listopad

1. 9. do 6. 9., Ulaznica / 25 HRK dan, 100 HRK festivalska ulaznica.

Nova normalnost je stvarnost. U samo nekoliko tjedana COVID-19 potpuno je poremetio naše živote. Dizajn rješava probleme. Kako nam može pomoći u ovoj situaciji? Korona nam je zakomplicirala život, na VII. Zagreb Design Weeku možete pronaći rješenja. Dizajneri i proizvođači reagirali su brzo i ponudili koncepte i proizvode koje će predstaviti tijekom tjedna posvećenog dizajnu.

Promo

PDV pop-up record store na Zagreb Design Weeku

I ove će godine tim PDV-a biti prisutan sa izložbeno-prodajnim štandom u sklopu ZGDW CONCEPT STORE programa za vrijeme trajanja događanja. Među brojnim izlagačima i prodavačima naći će se PDV pop-up record store na kojem ćete moći naći neka od recentnih svjetskih, domaćih i PDV-ovih izdanja kao i pratećih distribucija. Osim nosačima zvuka PDV će se predstaviti i svojim merchandise sektorom, službenim majicama PDV bendova te festivala u organizaciji Pozitivnog Ritma. U prodaji će također biti i DechkoTzar / Citza Tzarica, muška i ženska streetwear linija beogradskog dizajnerskog dvojca Braća Burazeri, kao i zagrebački modni brend Tire Calligraphy.

Promo

Četvrtak 3. 9. 19:00-00:00, ulaznica 25 HRK.

DJ Rea na Zagreb Design Weeku 2020.

Petak, 4. 9., 19:00-00:00, ulaznica 25 HRK.

Promo
Sun U na Zagreb Design Weeku

Zagrebačku glazbenicu, producenticu i vizualnu umjetnicu SUN U (Sanja Šiljković) već smo imali prilike upoznati kao pjevačicu grupe Lollobrigida, s kojom je snimila njihov drugi album. S dvadeset godina, zaradila je nagradu Status glazbene unije za najperspektivnijeg mladog glazbenika. Krajem 2017. zakoračila je u solo vode, i prvim singlom Day after day, privukla pažnju struke i publike. U srpnju 2019. potpisuje ugovor s diskografskom kućom Aquarius records, pod kojom izbacuje album prvijenac Discover. Mnogi su je svrstali u nadolazeće nade i predvodnike novog popa. Dva puta je nominirana za Rock&Off nagradu (elektronički izvođač, album godine) kao i za nagradu Ambasador za projekt elektroničke glazbe. Prije i poslije koncerta nastupa DJ Hibou

Subota, 5. 9., 19:00-00:00, ulaznica 25 HRK.

Yesh DJ, manager izdavačke kuće, promotor i radijski voditelj.

Nedjelja, 6. 9., 11:00-19:00, ulaznica 25 HRK.

Promo

Prvi ovosezonski FRüHSTüCK održao se u sklopu Food truck festivala na osunčanoj livadi Jaruske obale. Drugi nastavak selimo u centar, odnosno na sedmo izdanje najvećeg hrvatskog događanja za dizajn - Zagreb Design Week. Doručke priprema Munchy - Hungry Beast, koji baš taj dan slavi svoj drugi rođendan te priprema razna iznenađenja. Kako bi ova suradnja/proslava bila još slasnija, FRüHSTüCK rezidentima pridružio se Koolade.

Srijeda, 9. 9. 17:00-23:00, ulaz slobodan.

Promo

Počinjemo mirno i fino. Šmekerski. Babče će popodne početi bluesom i rockom natopljenim elektronikom. Zatim palicu preuzimaju Marko i Miro koji će prebaciti na house i dodatno zagrijati i rasplesati ljude te ljetne zagrebačke večeri. Kad se mrak potpuno spusti nad grad, opet se na izmjeničnu struju uštekava Babče.

Četvrtak, 10. 9., 19:00-00:00, ulaz slobodan.

Promo

Vitamin Disco event je inspiriran početcima Disca 70ih i 80ih uz poneke polete u modernije zvukove. Do sada je uvijek bilo jako plesno i lijepo. Ako nas posluži sunce bit će to jedan prekrasan dnevno noćni event. DJ Dante Sentimento i DJ Toććh.

Petak, 11. 9., 18:00-23:00, ulaz slobodan.

Promo

Asimin Asanof u svojem drugom pokušaju da u 2020. godini nastupi pred ZG publikom. Od World glazbe preko Acida do Diska.


Cijeli program provjerite na službenim kanalima.

Pročitajte i:

Razgledali smo pametna rješenja dizajnera za probleme koje je nametnula Nova normalnost

Swamp Up Rijeka! Koncertna poslastica u Europskoj prijestolnici kulture

Bare jači od korone: Ekskluzivan koncert s limitiranim brojem ulaznica za sve ljubitelje rocka

The Slow Readers Club: Nakon rasprodanog prvog koncerta i pandemije, bend ponovo nastupa u Zagrebu

Linker
20. travanj 2024 07:15