Facebok Ljeto u Tehničkom
Bogat srpanj

Ljeto u Tehničkom ide dalje: Najavljen bogat program s čak 33 događanja u narednih mjesec dana

Ljeto u Zagrebu nikad nije bilo bogatije kažu organizatori programa Ljeto u Tehničkom, smještenom u dvorištu Tehničkog muzeja Nikola Tesla, upravo je objavljen bogat program za srpanj 2020. koji nudi čak 33 programa koji će se održati u narednih mjesec dana.

Nakon uspješnog prvog mjeseca najraznovrsnijeg ljetnog programa u Zagrebu, organizatori Ljeta u Tehničkom, najavili su još bogatiji drugi mjesec, odnosno srpanj.

Čak 33 događanja pred nama su u srpnju u sklopu projekta Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik. Zagrebačko ljeto 2020. je sve samo ne dosadno. Program se odvija u prostorima Tehničkog muzeja Nikola Tesla, Hala V i vrta.

Program za srpanj 2020. Ljeto u Tehničkom

Uz brojne rotirajuće glazbene nastupe, uglavnom DJ-setova raznovrsnih žanrova urbane glazbe, u vrtu Tehničkog muzeja Nikola Tesla i njegove Hale V može se pogledati izložbe, sudjelovati u kvizovima, poslušati setove komedije ili posjetiti vintage bazar.

Aktualna je izložba 55. Zagrebački salon, do 14. srpnja, svaki dan od 19 do 21 sat, ulaz je slobodan.

55. Zagrebački salon

Zagrebački salon, kojeg je 1965. utemeljila Skupština grada Zagreba, renomirana je nacionalna izložba recentnih likovnih ostvarenja – godišnja smotra suvremenog umjetničkog stvaralaštva posvećena naizmjence vizualnim umjetnostima, arhitekturi i urbanizmu, odnosno primijenjenim umjetnostima i dizajnu. Središnja tema ovogodišnjeg Salona posvećenog primijenjenim umjetnostima i dizajnu je "Puls trenutka ili što vas pokreće".

Dva termina Vintage bazara obradovat će sve shoppingholičarke, 4. srpnja - 5. srpnja i 16. i 17. srpnja, od 17 do 21 sat.

Vintage Bazaar

Na Vintage Bazaaru nađi četiri izlagačice s morem jedinstvenih, šarenih, ljetnih komada - haljinice, badići, naočale i asesoari, shorts, retro unisex košulje i što god vam ljetna mašta sugerira.

Asmin Asanof, subota, 4. srpnja, 18 do 23 sata.

Asmin Asanof

Rezident riječkog kluba Manual i osnivač klupskog programa Slastičarna poznat po širokoj selekciji elektronske plesne glazbe dolazi u subotu u Zagreb i sprema nam nove delicije .

Pop Kulturni Kviz, ponedjeljak, 6. srpnja, 20 do 22 sata.

Pop kulturni kviz

Koliko NBA naslova ima Michael Jordan? A koje godine je spasio svijet od vanzemaljaca koji su htjeli oteti Zekoslava Mrkvu i društvo za intergalaktički zabavni park? Ako znaš odgovore na ova pitanja od kojih nemaš prevelike koristi u životu, pružamo ti priliku da ipak imaš barem nekakve koristi od njih u životu.

Radio 808 presents Bass Culture, Četvrtak, 9. srpnja, 19 do 23,30 sati.

Radio 808

Cjelovečernja proslava pada Babylona uz najstariji zagrebački dub reggae sound Bass Culture! Očekuje Vas specijalni dvostruki program: Nu.roots reggae za zagrijavanje do zalaska Sunca (outdoor), a u nastavku strictly dub selekcija za tražitelje pojačanog basa (indoor).

Island of Inanna II., izložba, 10. - 19. srpnja.

Island of Inanna II. izložba

Multimedijalna izložba ''Island of Inanna'' rezultat je procesa istraživanja umjetnica, temeljenog na vlastitim životnim i profesionalnim iskustvima, s ciljem demistifikacije pojma feminizma, koji se u posljednje vrijeme iskrivljuje, neadekvatno koristi, troši neprestanim ponavljanjem u svakom mogućem kontekstu. Afterparty $$$3NA & LINA.

Graffiti na Gradele u Tehničkom vol. 2, subota, 11. srpnja, 15 do 23,59 sati.

Graffiti na Gradele

Nije na moru ni na Braču, al' od srca je i želimo se družiti s vama i ovog ljeta. Mjuza, oslikavanje Hale 5 i površina oko muzeja, hladna cuga i druženje - skoro pa kao na Bijeloj kući. Na DJ pultu Tikach i graffiti jam s 12 umjetnica_ika.

Samo je to dio bogatog programa, pripremljenog za ljeto u metropoli. Više o događanjima i sudionicima potražite na društvenim mrežama organizatora Ljeta u Tehničkom i Pločnika.

Pročitajte i:

Svaki dan, cijelog ljeta: Počinje 'Ljeto u Tehničkom', bogat i raznolik program za Zagrepčane i goste

Edo Maajka opet praši: Objavio pjesmu i najavio svirku koja je kruna programa Ljeto u MSU

Skrivena uvala pored Šibenika: Unatoč epidemiji Martinska najavljuje bogatu sezonu

'Wine to go' kreativni je koncept za ljubitelje dobrog vina - bilo kad i bilo gdje

Linker
25. travanj 2024 12:46