Andro Krstulovic Opara sa suprugom Danijelom
 Sonja Dvornik
samo nas nebo rastavit' može

Mišo Kovač okupio poznata lica u splitskoj Areni

Prošle su pune četiri godine od zadnjeg velikog koncerta Miše Kovača u Splitu,  pa stoga ne čudi što se za koncert 'Samo nas nebo rastavit' može' u Spaladium Areni tražila karta više.

S prvim taktovima pjesme 'Poljubi zemlju' Mišo je publiku bacio u delirij, a potom je nizao ostale hitove kao što su 'Ako me ostaviš', 'Ti si pjesma moje duše', 'Ostala si uvijek ista', 'Dalmatino', 'Svi pjevaju, ja ne čujem', 'Drugi joj raspliće kosu', 'Nikoga nisam volio tako' i 'Dalmacija u mom oku'. Iako je uoči koncerta dobio temperaturu, njegova kći Ivana koja mu se pridružila na pozornici, otkrila je kako otkazivanje koncerta nije bila opcija.

''Moj ćaća je danas ima fibru iznad 39, mi smo bili izvan sebe, govorili da prebaci koncert, rekao je: 'Ni po života!'', ispričala je Ivana koja je svoj nastup zaključila izvedbom pjesme 'Noćas ćemo zemlji ko materi reći'.

Sonja Dvornik
Ivana i Mišo Kovač

Sinoć su se svi još jednom uvjerili da između Miše i Splita postoji posebna veza. Među publikom je bilo obožavatelja od 7 do 77 godina, a u Mišinim hitovima među 12 tisuća obožavatelja uživale su i brojne poznate osobe; gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara stigao je sa suprugom Danijelom, a odlično su se zabavljale i dizajnerica Aleksandra Dojčinović, bivša misica Viktorija Rađa te glumica Marija Borić.

Sonja Dvornik
Andro Krstulovic Opara sa suprugom Danijelom
Sonja Dvornik
Viktorija Rađa
Sonja Dvornik
Aleksandra Dojčinović
Sonja Dvornik
Marija Borić

Linker
19. travanj 2024 05:45