Promo
U društvu supruge

Na premijeri 'Zaljubljenog Shakespearea': Zaručnica Filipa Juričića zablistala u hit komadu

Kazalište Komedija jučer je bilo prepuno i to iz vrlo dobrog razloga - veliki filmski hit iz 1998. ponovno je oživio i to u izvedbi glumaca Filipa Juričića i Dajane Čuljak, a premijeru predstave nije propustila niti glumčeva zaručnica Nika Dogan.

"Zaljubljeni Shakespeare" romantična je ljubavna priča autora Marca Normana, Toma Stopparda, Leeja Halla i Paddyja Cunneena kojeg je redatelj John Madden ekranizirao u veliki filmski hit s kraja devedesetih koji je osvojio čak sedam Oscara, a sada je predstavljena i na pozornici zagrebačkog Kazališta Komedija.

Gromoglasnim pljeskom nagrađen je autorski tim te kazališni ansambl koji su, nakon višemjesečnih priprema, prikazali jednu od najljepših ljubavnih priča svih vremena. Sudeći prema prvim reakcijama, Zagreb se zaljubio u priču o mladom piscu Shakespearu i njegovoj Violi u izvedbi glavnih protagonista, Filipa Juričića i Dajane Čuljak.

foto Novković

I dok na pozornici ljubi Violu, glumac Filip Juričić izvan kazališnih dasaka ljubi Niku Dogan, svoju zaručnicu s kojom je lani dobio sina Lava. Iako se u javnosti rijetko pojavljuju zajedno, Nika nije željela propustiti premijeru predstave, a za izlazak u kazalište odabrala je hit komad ovog proljeća - odijelo. Doduše, ona se odvažila i odjenula komad s cvjetnim uzorkom, a pogodila je i kroj hlača: modeli širokih nogavica ove su sezone neizostavni.

Promo

Premijeru nisu propustili i drugi poznati glumci, ali i poznate osobe domaće scene - u galeriji pogledajte tko je sve stigao!

Linker
18. travanj 2024 07:04