Ana Begić Tahir
 Bojan Zibar
Kerekesh Teatar

Nesvakidašnja premjera filma 'Ufuraj se i pukni' nasmijala poznate Hrvate

Drugačija komedija 'Ufuraj se i pukni' koja dolazi iz radionice Kerekesh teatra nasmijala je sve prisutne u Kaptol Boutique Cinemi. Prvi je to film hrvatskog glumca i kazališnog, a sada i filmskog redatelja Ljubomira Kerekeša.

Radnja filma odvija se u Varaždinu gdje glumci na humorističan način prikazuju odnose, emocije, uspone i padove, neka svoja razmišljanja i viđenja. Uz Ljubomira i Jana Kerekeša, u filmu se pojavljuju i Zoran Pribičević, Mirela Brekalo, Ana Begić Tahiri, Hana Hegedušić, Žarko Potočnjak, Draško Zidar, Goran Grgić, Darko Janeš, Matko Knešaurek, Mirela Videk, Sara Ipša, Tanja Pavlović, Marko Hergešić, Zdravko Pomper.

Osim glumaca, premijeru filma pratili su i Sandra Bagarić, Senka Bulić, Lana Gojak, Iskra Jirsak, Mada Peršić te Mario Valentić.

Ljubomir i Jan Kerekeš su se odlučili na nesvakidašnju promociju filma - ideja je bila da publika s glavnim glumcima filma provede vrijeme u druženju, zezanciji i da još pri tome popiju koju pivicu u ležernoj atmosferi, što je publiku oduševilo. Nakon završenih projekcija filma 'Ufuraj se i pukni', glumci su odlučili provesti ugodno vrijeme s publikom, a prije same projekcije, upravo će oni biti ti, koji će ih dočekati i pregledati kinoulaznice.

Svaki će grad u kojem je planirana projekcija, imati svoj termin i mjesto druženja, o čemu će više informacija, kao što su prostor i vrijeme, biti objavljeni na službenim Facebook profilima Kerekesh Teatra.

Bojan Zibar
Jan i Ljubomir Kerekeš

U radnju filma nas uvode braća Prišt, Kruno (Jan Kerekeš) i Krešo (Zoran Pribičević) koji se pripremaju za prijemni ispit Akademije dramske umjetnosti. Radnja filma odvija se u Varaždinu, odakle braća kreću u svoju nemoguću misiju. Put im je prosut trnjem, ali oni ne odustaju od zvijezda. Kako se u jedan dan pripremiti za prijemni ispit, a da neke stvari ne pođu po zlu, ne znaju ni glavni glumci, ali uz pomoć specifičnog susjeda Črčeka (Ljubomir Krerekeš), braća Prišt se nadaju da će njihova izvedba na prijemnom biti uspješna.

Linker
14. travanj 2024 06:28